2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم اخه بخاطر حرف مردم و ی سری مشکلاتم

میفهمم... بعضی خانواده ها یا بعضی شهرها حساسن رواین موضوع.

اگر کسی رو تو زندگیت داری و به صلاحته انشالله قسمتت بشه و اگرم نداری الهی که خدا یه آدم خیلی خوب نصیبت کنه.

تاحالا چیزی امتحان کردی؟ نذر و این چیزا؟

❤️

میفهمم... بعضی خانواده ها یا بعضی شهرها حساسن رواین موضوع.اگر کسی رو تو زندگیت داری و به صلاحته انشا ...

فدای قلب مهربونت

کسی رو ندارم عزیزم اهل دوستی اینا نیسم ازدواج سنتی مدنظرمه

والا خواهر یبار چله سوره احزاب برداشتم همون موقع شبای قدرم بود التماس امام رضا و صاحب زمان کردم ک ی ازدواج خوب بخت خوب قسمتم شه

ی خواستگاره تماس گزف روز عید فطر قبلش هم زنگ زده بودن ما واس خاطر شغل جواب رد دادیم بعد انگاری رفته بود سرکار باز بعد ۱ سال تماس گرفتن همون عید فطر ک میگم خواهر رفتیم همو دیدم خیلی عالی از همه نظر چقد ب دلم نشست اونا نپسندیدن

اخه منم از استرس خوابم نبرده بود چهرم خسته بود و اینا

فدای قلب مهربونتکسی رو ندارم عزیزم اهل دوستی اینا نیسم ازدواج سنتی مدنظرمهوالا خواهر یبار چله سوره ا ...

دفعه دوم اونا نپسندیدن؟

اشکال نداره عزیزم همین که از یه موضوعی نتیجه گرفتی خیلی خوبه بازم بخون چه ایرادی داره

من حالا برعکسم دلم ازدواج سنتی نمیخواد همیشه هم خواستگارام سنتی بودن😫 همشون بدون استثنا پولدار ولی زشت

از اول سال تا الان ۴ تا خواستگار داشتم همه سنتی

ببین من اون هفته به دلم افتاد یچی خوندم حس میکنم نتیجه میگیرم چون خوابشو دیدم.

ولی درکل اگر بخوای بدونی منم ۴۰روز یاسین خوندم واسه یه شهید نتیجه گرفتم ولی چندسال پیش بودا

❤️

فدای قلب مهربونتکسی رو ندارم عزیزم اهل دوستی اینا نیسم ازدواج سنتی مدنظرمهوالا خواهر یبار چله سوره ا ...

یچی خواهرانه بهت بگم هروقت خواستی کسی ببینتت حتی خانواده طرف حتما خوشگل و خوشتیپ باش و ارایش ملیح

چون همه اول ظاهرو میبینن. باطن مهمه ولی هیچکس باطن رو بار اول نمیبینه پس مهمه چجوری ظاهرشی

من عید یکارای زیبایی کرده بودم قدرت جذبم چندبرابر شد، به این نتیجه رسیدم همهههههه عقلشون به چشمشونه

❤️

دفعه دوم اونا نپسندیدن؟اشکال نداره عزیزم همین که از یه موضوعی نتیجه گرفتی خیلی خوبه بازم بخون چه ایر ...

خواهر قضیه این خواستگاره مفصله  تلفنی تماس گرفته بودن قربونت برم من الهی هرچی خیره و صلاحته و دوس داری بشه  واسه کدوم شهید خوندی ؟

من حالا یاسین رو هدیه ب امام رضا میدم

سوره احزاب هم میخونم

گفتم زیارت عاشورام هدیه بدم  ب شهید نوید صفری و ابراهیم هادی ببینم خدا چی میخاد

یچی خواهرانه بهت بگم هروقت خواستی کسی ببینتت حتی خانواده طرف حتما خوشگل و خوشتیپ باش و ارایش ملیحچون ...

ارع دقیقا میگی من سری اولم بود خیلی اشتباهات کردم واس دیدن ای خواستکاره امادگی انچنانی نداشم خیلی اشتباهات کردم 🥺

خواهر قضیه این خواستگاره مفصله تلفنی تماس گرفته بودن قربونت برم من الهی هرچی خیره و صلاحته و دوس دا ...

برای شهید ابراهیم هادی خوندم عزیزم🥲

دو سه بارم تسبیح نذر حضرت زینب کردم جواب داده. گوگل سرچ کنی میاره 

❤️

ارع دقیقا میگی من سری اولم بود خیلی اشتباهات کردم واس دیدن ای خواستکاره امادگی انچنانی نداشم خیلی اش ...

فدای سرت بابا سنت خیلی کمه اصلا جوش نخور واسش

مطمئن باش خدا بهترشو برات میاره

ببین منم سال۹۸ یکی اومد عاشقم شد همکارم بود منم میخواستمش

خانواده هامون میدونستن. بعد پسره بچه ننه بازی دراورد بعداز دوسال کات کردیم پارسالم عروسی کرد ولی پشیمونه و به همکارم گفته هنوز دلش پیش منه😒 اونموقع ناراحت بودم که چرا نشد ولی الان خوشحالم. از کجا معلوم من باهاش ازدواج میکردم دلش واسه اکسش تنگ نمیشد؟ 

پس مطمئن باش به صلاحت نبوده و بهترش در انتظارته

❤️

فدای سرت بابا سنت خیلی کمه اصلا جوش نخور واسشمطمئن باش خدا بهترشو برات میارهببین منم سال۹۸ یکی اومد ...

اره عزیزم درست میگی یعنی میگی قسمتم میشه یکی بهتر اخه خیلی ناامیدم خیلی دلم گرفته من شغل واسم مهمه شغل آزاد نمیخام

اره عزیزم درست میگی یعنی میگی قسمتم میشه یکی بهتر اخه خیلی ناامیدم خیلی دلم گرفته من شغل واسم مهمه ش ...

آره عزیزم چرا نشه 

سنی نداره که

منم فکرمیکردم دیگه از کسی خوشم نیاد و دنیا برام تموم میشه ولی نشد مدت زیادی غصه خوردم ولی تموم شد

❤️

آره عزیزم چرا نشه سنی نداره کهمنم فکرمیکردم دیگه از کسی خوشم نیاد و دنیا برام تموم میشه ولی نشد مدت ...

قربونت برم مرسی خوش قلب مهربونم فداتشم من انشالله ک شما به هرچی بهتره برسید و بهترینا واستون رقم بخوره