ziba777 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/15 تعداد پست: 1087 عنوان بچه ها چطوری مقاله مو چاپش کنم جایی میشناسید مقاله رو چک کنند ببینند جا واسه چاپ و علمی پژوهشی شدن 58 بازدید | 8 پست میگن بیشتر نشریه ها اهل پارتی هستند درسته؟مقاله ام در خصوص یکی از درس های رشته انسانی است جایی میشناسید که مقاله رو چک کنه و ببینند میشه علمی پژوهشی بشه جایی معتبر می شناسید معرفی کنید چون خیلی وقت ندارم و باید مقاله مو چاپش کنم 1404/07/27 | 17:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazaninzahra79 عضویت: 1392/11/04 تعداد پست: 86877 باید بدی استادت بفرسته ب کنفرانس لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.
sholum عضویت: 1401/02/19 تعداد پست: 13087 اینجوری نیست کهاول ببین کدوم نشریه بکارت میاداگر پژوهشی میخوای که صد در صد قبوله یکروزه جوابش میاد اگر مجله بهتر میخوای باید با استاد راهنمات هماهنگ باشی مامان دوتا گل پسر
ziba777 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/15 تعداد پست: 1087 باید بدی استادت بفرسته ب کنفرانس استادم باهام همکاری نکرد یعنی تا انتخاب اسم و کمی راهنمایی همکاری کرد اما برای چاپ دیگه همکاری نکرد و گفت سرم شلوغه به استادم نگم و اسمش باشه و تو یک نشریه ای بفرستم چاپ میشه؟
ziba777 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/15 تعداد پست: 1087 اینجوری نیست کهاول ببین کدوم نشریه بکارت میاداگر پژوهشی میخوای که صد در صد قبوله یکروزه جوابش میاد ا ... پژوهشی منظورت علمی_ پژوهشی هست ؟ علمی پژوهشی یه روزه میاد؟برای دکتری میخوام میخوام آزمون دکتری شرکت کنم و باید مقاله داشته باشم
sholum عضویت: 1401/02/19 تعداد پست: 13087 پژوهشی منظورت علمی_ پژوهشی هست ؟ علمی پژوهشی یه روزه میاد؟برای دکتری میخوام میخوام آزمون دکتری شرکت ... ن پژوهشی کنفرانسی که خیلی اعتبار ندارن منظورمهببین باید با استاد راهنما مقاله بدی تنها نمیشه مامان دوتا گل پسر
ziba777 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/15 تعداد پست: 1087 ن پژوهشی کنفرانسی که خیلی اعتبار ندارن منظورمهببین باید با استاد راهنما مقاله بدی تنها نمیشه اونو دارم خیلی ارزش نداره ببین استادم خیلی باهام همکاری نکرد و برای چاپ گفت سرم شلوغه ولی اسمش تو مقاله ام هست بدون اینکه بهش بگم و اسمش باشه تو مقاله ام ، مقاله مو چک می کنند یا برای علمی -پژوهشی شدن بهش اطلاع میدن؟
sholum عضویت: 1401/02/19 تعداد پست: 13087 اونو دارم خیلی ارزش نداره ببین استادم خیلی باهام همکاری نکرد و برای چاپ گفت سرم شلوغه ولی اسمش تو م ... ن بدون اطلاعش نمیشه چون اطلاعات اساتید رو هم میخوانیسری فرمم باید امضا کنه برات مامان دوتا گل پسر
sholum عضویت: 1401/02/19 تعداد پست: 13087 اونو دارم خیلی ارزش نداره ببین استادم خیلی باهام همکاری نکرد و برای چاپ گفت سرم شلوغه ولی اسمش تو م ... عجیبه همکاری نکرد چون امتیاز و درامد داره براشوندوباره بهش بگویا با مدیر گروه حرف بزن ببین میشه کاری کرد مامان دوتا گل پسر