2777
2789

دوست صمیمیم گفت :سس نگو 

یه دختر دیگه هم صحبتهای من رو شنید که میگفتم حتی بعضی وقتا انقد از خودم بدم میاد که نمیام دانشگاه 

بعد دختره گفت :وای جدی که نمی‌گی 

او چهره ات یه چهره ی persian girl هست یعنی دختر ایرانی 

یعنی به نظرتون راست گفتن ؟یا الکی بهم اعتماد به نفس دادن

لطفاً هر تاپیک مذهبی راجع به آثار مداومت بر دعا یا سوره یا ذکر خاصی بود منو تگ کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راست می‌گفت

همه همینو بهم میگن 

من خیلی کمالگرام توی همه چیز خودمو با اون نفر اول مقایسه میکنم 

لطفاً هر تاپیک مذهبی راجع به آثار مداومت بر دعا یا سوره یا ذکر خاصی بود منو تگ کنید 

راست گفتن پس کو اعتماد بنفست؟

وای پروفایلت😂🤣🤣🤣

اعتماد به نفس ندارم ریشه در کودکی داره

حتی اگه راست هم گفته باشن بخاطر این حرفایی که درمورد خودت زدی و خودت رو پایین آوردی قراره درجه زیباییت تو دیدشون کمتر بشه

عزیزم اعتماد به نفس داشته باش، یعنی چی زشتم نمیام دانشگاه 

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

حتی اگه راست هم گفته باشن بخاطر این حرفایی که درمورد خودت زدی و خودت رو پایین آوردی قراره درجه زیبای ...

درسته