2777
2789
عنوان

به بچم شیر پاستوریزه دادم

82 بازدید | 12 پست

یازده ماهشه

دکتر گفت ی قاشق بده گاهی ببین حساسیت داره یا ن و یذره کم تو غذا بریز براش

امروز در حد یک چهارم لیوان دادم خورد خوشش اومده 

حساسیتم نداشت شکرخدا

بریزم تو شیشه شیرش مولا ۶۰ سیسی بدم بخوره 

شماها از کی دادید

مامان دوتا گل پسر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه بچه دیدم دندونای جلوش خراب بود مامانش گفت علتش اینه زیر دو سال بهش شیر پاستوریزه دادم نمیدونم ...

ن بابا

علتش شیر شبه یا نزدن مسواک

مامان دوتا گل پسر

شیر پاستوریزه از ۶ ماهگی مجازه، ولی به شکل پخته و داخل غذاها

از یکسالگی هم میشه شیر پاستوریزه رو به عنوان نوشیدنی مصرف کرد

شیر غیرپاستوریزه کلا ممنوعه

مخصوصا تو مناطق با شیوع بالای بیماری های مشترک انسان و دام مثل تب مالت

فقط در صورتی که خیلییییی خیلی آدم مطمئنی می‌شناسید میشه از دو سال به بعد شیر محلی جوشیده هم داد... لبنیاتی و ماست بندی و اینا اصلا

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
شیر پاستوریزه از ۶ ماهگی مجازه، ولی به شکل پخته و داخل غذاهااز یکسالگی هم میشه شیر پاستوریزه رو به ع ...

ن غیر پاستوریزه که اصلا نمیدم

تو غذا هم میریزم بهش میدم

منتها ۱۱ ماهشه خام نمیدونم بدم ندم 

مامان دوتا گل پسر

ن غیر پاستوریزه که اصلا نمیدمتو غذا هم میریزم بهش میدممنتها ۱۱ ماهشه خام نمیدونم بدم ندم

دیه چیزی تا یکسالگی نمونده 

کم کم بده، اگر اذیت نشد که خیلی هم خوبه

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.