2777
2789

اگر بخوایم بریم باید همسرم بره کت و شلوار و پیرهن و کفش بخره

منم لباس ندارم به دخترمم باید برسم

پی نوشت : ما چون تمام فامیلامون شهرستانن عروسی نمیریم که لباس مجلسی بخریم

نیاز نشده کلا 

مهمونی میریم ولی خوب لباس مهمانی با جشن فرق داره

جشن بله برون و عقده تو تالار

نوه عمم

واجبه اینهمه هزینه کنم و بریم؟

چون گوشی شوهرمم خرابه به نظرم گوشی واجبتره تا این مراسم

بله برونه مامانم بره کافیه

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟

نمیرم

ولی سر فرصت ی دست میخرم میذارم کمدم زشته ادم ی دست لباس بله برون نداشته باشه

اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیرمولی سر فرصت ی دست میخرم میذارم کمدم زشته ادم ی دست لباس بله برون نداشته باشه

آره حتما میخرم تاآخر سال

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟

نوه عمه زیاد نزدیک نیست که واجب باشه اینهمه خرج کنی ، تازه هدیه هم باید بدی . البته اگه رفت و آمد زیاد دارید با عمت و کلا نزدیکین قضیه فرق میکنه ، ممکنه انتظار داشته باشه خودش یا پدرت 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
اگه وسع مالیتون میرسه خوبه که یه دست لباس مجلسی داشته باشین تا این مراسمات رو بتونین برین

آخه وسط هفته ام هست شوهرم سرکار میره

نمیتونه مرخصی بگیره

از تهران تا کرجم کلی راهه

دخترمم صبح باید بره مدرسه

نوه عمه زیاد نزدیک نیست که واجب باشه اینهمه خرج کنی ، تازه هدیه هم باید بدی . البته اگه رفت و آمد زی ...

پدرم فوت شده

راستی میتونی از خواهرت یا

جاری یا خواهر شوهرت قرض کنی لباس اگ دارن

اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓           

پدرم فوت شده

خدا رحمتش کنه 

کلا اگه رفت و آمد زیاد دارید با هم زشته نری ولی اگه سالی یه بار میبینید هم رو لازم نیست بری ، فوقش زنگ بزن بعدا تبریک بگو و معذرت خواهی کن . بگو شوهرم مرخصی ندادن بهش و نشد بیایم 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

نه به هیچ عنوان پول رو میدم گوشی میخره همسرم

عروسی پسر عموی خودم بیست میلیون دوسال پیش خرج کردیم،پنجاه میلیون هم بابام

هیچی به هیچی،حالا این که نوه ی عمه هست وسط هفته اصلا نرو