چقدر_قشنگی_تو مدیر استارتر عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 3234 عنوان کار دوخت عروسک پیدا کردم با این قیمت خوبه 74 بازدید | 7 پست دوخت عروسک خرس سایز متوسط. بابت دوخت هر عروسک ۸ هزار تومن. احساس میکنم زیادی کمه .به نظر شما؟ ... چرخ از خودم و کارو میارم خونه خودم. کسی تجربه داره؟ امروز | 16:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sodeh_salari عضویت: 1399/03/06 تعداد پست: 25061 اگه فقط دوخته خوبه اگه باید پرش کنی نه به صرفه نیست کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن
چقدر_قشنگی_تو مدیر استارتر عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 3234 اگه فقط دوخته خوبه اگه باید پرش کنی نه به صرفه نیست نمیدونم اینو . شما تجربه داشتین؟ من خیاطی کردم ولی نمیدونم دوخت هر عروسک چقدر زمان میبره
نsیm عضویت: 1397/07/11 تعداد پست: 4185 روزی چند تا عروسک درست میکنی؟هر عروسک چقدر طول می کشه که درسش کنی؟ هربژی کورد😍😍😍😍بچه هام زندگیمن ❤️خدایا خودت مراقبشون باش
چقدر_قشنگی_تو مدیر استارتر عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 3234 روزی چند تا عروسک درست میکنی؟هر عروسک چقدر طول می کشه که درسش کنی؟ عروسک پانداس. نمیدونم هنوز کارو نگرفتم ولی تکه های بدنش و سرش زیاده سایز متوسط
sodeh_salari عضویت: 1399/03/06 تعداد پست: 25061 نمیدونم اینو . شما تجربه داشتین؟ من خیاطی کردم ولی نمیدونم دوخت هر عروسک چقدر زمان میبره نه عزیزم ولی پر کردن خیلی سخت تره دوختش همم دور تا دور الگو هست قبلنا تو حرفه و فن خرس دوخته بودم کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن
نsیm عضویت: 1397/07/11 تعداد پست: 4185 عروسک پانداس. نمیدونم هنوز کارو نگرفتم ولی تکه های بدنش و سرش زیاده سایز متوسط می تونی یه روز انجام بدی دستت میاد که راحته یا نه هربژی کورد😍😍😍😍بچه هام زندگیمن ❤️خدایا خودت مراقبشون باش