2777
2789
عنوان

رشد قد

219 بازدید | 34 پست

سلام خانما من دو ماه قبلم تاپیک رشد قد زده بودم

پسرم ۱۳ سالشه قدش ۱۵۳ یا ۱۵۴ هست دکتر غدد بردمش عکس از مچ دستش گرفت گفت سن استخونی و شناسنامه ایش مطابقت داره بهش مکمل داد الان یکماهه میخوره هر روز حداقل ۲ یا ۳ لیوان شیر بهش میدم سویق سنجدو بادوم هم هر روز بهش میدم خوابشم سعی میکنم دیروقت نباشه والیبال ثبت نامش کردم هفته ای دو یا ۳ روز میره اما رشد قدش خوب نیست🥲 تورو خدا اگه راهی بلدین بهم کمک کنید چرا خوب قد نمی‌کشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش،بعضی بچه ها یهو از همون سن 13-۱۴ سالگی قد میکشن همینطوری تقویتش کن جواب میده عجله نکن

اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای❤️ 🇮🇷🇮🇷🇮🇷  صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست🍁 اللهم صل علی محمد و آل محمد🍁. القدسُ لنا، وَالحقُّ لنا، النصرُ لنا، نَحنُ الغالبون🇵🇸 غزه مسئله اول جهان🇵🇸 ♨️ تمام مردم جهان، دارند با مسئله فلسطین امتحان می‌‌شوند!                                             روزگاری‌میرسد که مردم به گناهان خودافتخار و از پاکدامنی تعجب می‌کنند❗️.   🥀از غزه بگوييدحتي به اندازه يك توییت یک عکس، یک‌نوشته.🥀

ویتامین دی بدنش رو سعی کن تامین کنی 

برا جذب کلسیم ویتامین دی لازمه 

لبنیات زیاد بهش بده  حتی بستنی 

شیره بادام هم عالیه  زینک داره برا رشد قد عالیه 

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
نگران نباش،بعضی بچه ها یهو از همون سن 13-۱۴ سالگی قد میکشن همینطوری تقویتش کن جواب میده عجله نکن

به منم میگفتن نگران نباش یهویی قد میکشی ولی همون موندم🤣🤣🤣

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

خوب شما همهتلاشتونو کردین باقیش دست ژنتیکه حدود ۸۰ درصد

اینجا شما فقط یه طرف داستان رو از زبون یک سر ماجرا میشنوید بهتره قضاوت نکنیم زود بلکه فقط کمکی باشیم به همدیگه توی مشکلات :)

خداکنه آخه از همکلاسیاش کوتاهتره تا کلاس چهارم از همه بلندتر بود

دکتر تشخیص بلوغشو کی داد؟

اینجا شما فقط یه طرف داستان رو از زبون یک سر ماجرا میشنوید بهتره قضاوت نکنیم زود بلکه فقط کمکی باشیم به همدیگه توی مشکلات :)