2777
2789
عنوان

رشد قد

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 34 پست
من ۱۵۴ همسرم ۱۷۷ هست

بنظرم انتطارتو نبر بااا مثلا تهش برسه به ۱۷٠اینا

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به منم میگفتن نگران نباش یهویی قد میکشی ولی همون موندم🤣🤣🤣

نه اخه اطراف من همه بچه ها تا ۱۲/۱۳ سالگی همه معمولی بودن یهو قد کشیدن ماشالله همه قد بلندن الان

اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای❤️ 🇮🇷🇮🇷🇮🇷  صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست🍁 اللهم صل علی محمد و آل محمد🍁. القدسُ لنا، وَالحقُّ لنا، النصرُ لنا، نَحنُ الغالبون🇵🇸 غزه مسئله اول جهان🇵🇸 ♨️ تمام مردم جهان، دارند با مسئله فلسطین امتحان می‌‌شوند!                                             روزگاری‌میرسد که مردم به گناهان خودافتخار و از پاکدامنی تعجب می‌کنند❗️.   🥀از غزه بگوييدحتي به اندازه يك توییت یک عکس، یک‌نوشته.🥀

نه اخه اطراف من همه بچه ها تا ۱۲/۱۳ سالگی همه معمولی بودن یهو قد کشیدن ماشالله همه قد بلندن الان

نه من بیشتر از ی حدی بلند نشدم

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

بنظرم انتطارتو نبر بااا مثلا تهش برسه به ۱۷٠اینا

ممکنه با دارو اینا تا ۱۷۵ اینام بره

اینجا شما فقط یه طرف داستان رو از زبون یک سر ماجرا میشنوید بهتره قضاوت نکنیم زود بلکه فقط کمکی باشیم به همدیگه توی مشکلات :)

آره میانگین همین میشه اما میخوام تلاش کنم حداقل ۶ یا ۷ سانت بلندتر شه آخه پسره ۱۷۰ کمه

من دختر ۱۶٠م پسرتو بلند کنی زن بلند ازکجا میاری بگبری واسش😂🥲

آره میانگین همین میشه اما میخوام تلاش کنم حداقل ۶ یا ۷ سانت بلندتر شه آخه پسره ۱۷۰ کمه

اره کمه تو تلاشتو بکن دیگه انشالله ک بلند شه

اینجا شما فقط یه طرف داستان رو از زبون یک سر ماجرا میشنوید بهتره قضاوت نکنیم زود بلکه فقط کمکی باشیم به همدیگه توی مشکلات :)

نه مطمئن باش بلند تر میشه مادشوهر و پدرشوهر من بلند نیست قدشون ولی پسراش۱۷۶-۷ قدشونه دختراشم ب۱۶۸

اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای❤️ 🇮🇷🇮🇷🇮🇷  صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست🍁 اللهم صل علی محمد و آل محمد🍁. القدسُ لنا، وَالحقُّ لنا، النصرُ لنا، نَحنُ الغالبون🇵🇸 غزه مسئله اول جهان🇵🇸 ♨️ تمام مردم جهان، دارند با مسئله فلسطین امتحان می‌‌شوند!                                             روزگاری‌میرسد که مردم به گناهان خودافتخار و از پاکدامنی تعجب می‌کنند❗️.   🥀از غزه بگوييدحتي به اندازه يك توییت یک عکس، یک‌نوشته.🥀

دکتر ال آرژنین و رویال ژلی و کوالی فول پلاس داده نمیدونم باید زینک و جدا بدم یا اینا دارن علائم بلوغ ...

ویتامین دی ۱۰۰۰ روزانه بهش بده

دوغ

همون والیبال هم ادامه بده قد میکشه

من با ویتامین دی روزانه و ورزش تو ۳۵ سالگی ۵ سانت قد کشیدم

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
نه مطمئن باش بلند تر میشه مادشوهر و پدرشوهر من بلند نیست قدشون ولی پسراش۱۷۶-۷ قدشونه دختراشم ب۱۶۸

ممنون امیدوار شدم، من در هر صورت این چند سال تمام تلاشم و میکنم یکم کم تحرکه فقط باید بیشتر ورزش کنه 

ویتامین دی ۱۰۰۰ روزانه بهش بدهدوغهمون والیبال هم ادامه بده قد میکشهمن با ویتامین دی روزانه و ورزش تو ...

چقدر خوب که تو این سنم میشه قد کشید انقدر گفتن بعد بلوغ کامل نمیشه  قد کشید همه نا امید شدن