2777
2789
عنوان

تا حالا ارباب رجوع سرتون داد زده

78 بازدید | 8 پست

امروز سرم داد زد خیلی ناراحتم اصلا حالم خوب نیست رئیسمم اصلا براش مهم نیست 

گاهی اوقات زندگی کردن از شلیک به خود شهامت بیشتری می طلبد...آلبرکامو

بله محل سگ ندادم بهش بعد معدرت خواهی کرد بازم برام بی اهمیت بود الان ریختشو نمیبینم از خجالت دیگه نمیاد  ب ی نفر دیگه میده کاراشو

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله محل سگ ندادم بهش بعد معدرت خواهی کرد بازم برام بی اهمیت بود الان ریختشو نمیبینم از خجالت دیگه نم ...

باهاش جر و بحث نکردی؟

گاهی اوقات زندگی کردن از شلیک به خود شهامت بیشتری می طلبد...آلبرکامو

یه بار یکی حق به جانب و عصبانی وارد شد از یه جا دیگه پر بود با یه لحن زشت و صدای بلند با من حرف زد منم ابروهامو انداختم بالا و تن صدامو بیشتر کردم که فک نکنه ترسیدم ازش 

گفتم الان دعوا میشه .یهو طرف موش شد 

اکثرشون ببینن شما میتونید جواب بدید ساکت میشن 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده
باهاش جر و بحث نکردی؟

نه با گاو اگه بحث کنم خودمم گاو میشم خب ولش کردم

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

داد که نه ولی اومده بود دنبال فاکتورش ، منم مدارک هنوز دستم نرسیده بود که فاکتور صادر کنم براش . اونم قاطی کرده بود که الان میرم شکایت میکنم پیش رئیستون و این حرفا 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم