قضیه ازاونجایی شروع شد که یه روز بغل پاتختی یه کش پیدا کردم چند بارهم اینجا تاپیک زدم حتی که چیکار کنم تا اینکه چندروز پیش به خواهرشوهرم گفتم من نبودم تو نیومدی یه وقت ؟ اولش که ترش کرد و فلان ولی روی این مسائل خیلی حساسه امروز صبح اومده میگه یه دعانویس پیدا کردم نشونش بده بهت مشخصات اون فردو میگه بهش گفتم حالا یه کشه دیگه یه جوری راجب داداش خودش حرف زد دلم به شور افتاده چیکار کنم تازه یکی دوساله ازدواج کردم
از چاله بیوفتی توی چاه پا دعا رو باز نکن به خونت که عواقب بدی داره از من با تجربه به تو نصیحت
عزیز چه تجربه ای داشتی؟ و اینکه خیلی ها میگن رفتیم سرکتاب باز کردیم مشکلات مون حل شده و اینکه ما دعای بد نگرفتیم. اون دعانویس هایی بد هستن که طلسم می نویسن. میشه بگی فرق شون چی هست؟ من تابحال نرفتم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیز چه تجربه ای داشتی؟ و اینکه خیلی ها میگن رفتیم سرکتاب باز کردیم مشکلات مون حل شده و اینکه ما دعا ...
دعا نویس ها اونایی که کارشون خوبه همیشه ی کار شل بهت میدن که هی بری و اینکه ی دعا آوردی توی خونه پا خیلیا رو باز کردی به خونت که رد کردنشون مکافاته و ممکنه ی چیزی درست بده ده تا گره دیگه بندازه تو کار ..چندین سال خودم یا اطرافیان دیدم تو این کارا هیچکدوم جواب درستی نگرفتن فقط سنگینی داشته ..سرکتاب و فا ا ل هم شانسی خوب در بیاد