2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم میگه بریم پیش دعانویس برم باهاش دلم شور میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 25 پست
از چاله بیوفتی توی چاه پا دعا رو باز نکن به خونت که عواقب بدی داره از من با تجربه به تو نصیحت

عزیز چه تجربه ای داشتی؟ و اینکه خیلی ها میگن رفتیم سرکتاب باز کردیم مشکلات مون حل شده و اینکه ما دعای بد نگرفتیم. اون دعانویس هایی بد هستن که طلسم می نویسن. میشه بگی فرق شون چی هست؟ من تابحال نرفتم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلاااااااااا نرو حتی اگه هیچ کاریش نداری فقط نرووو

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒

عزیز چه تجربه ای داشتی؟ و اینکه خیلی ها میگن رفتیم سرکتاب باز کردیم مشکلات مون حل شده و اینکه ما دعا ...

دعا نویس ها اونایی که کارشون خوبه همیشه ی کار شل بهت میدن که هی بری و اینکه ی دعا آوردی توی خونه پا خیلیا رو باز کردی به خونت که رد کردنشون مکافاته و ممکنه ی چیزی درست بده ده تا گره دیگه بندازه تو کار ..چندین سال خودم یا اطرافیان دیدم تو این کارا هیچکدوم جواب درستی نگرفتن فقط سنگینی داشته ..سرکتاب و فا ا ل هم شانسی خوب در بیاد

ببین دعا نویس همش الکیه مادر من دعایی نبود که نگرفته باشه ،همش پول تیغ زدنه ..بشین جای اینا دورکعت نماز بخون از خدا بخواه کمکت کنه ،دعا نویس چیکاره س

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

دعاکه نمیگیرم فقط مشخصات اون آدمرو بهم میگه

دعا نویس اگر بلد بود مشخصات بده 

یا دعا کنه 

یه دعای برای خودش می کرد از این جهنمی که توش هست نجات بگیره گلم بشین زندگیت بکن‌

دعا نویس اگر بلد بود مشخصات بده یا دعا کنه یه دعای برای خودش می کرد از این جهنمی که توش هست نجات بگی ...

اینا همشونم‌با جن در ارتباطن ،یهو زندگیش و داغونترم میکنن 

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......