2777
2789
عنوان

خانواده

203 بازدید | 34 پست

خونواده یک ادم چقدر براتون مهمه و باعث میشه چه دیدی نسبت به طرف داشته باشین ؟ حالا چه رابطه دوستی چه همکاری و.....

مثلا اگه یکی باباش با خاله طرف ازدواج کرده باشه (یعنی با خواهر زنش با فوت خانومش) چه دیدی نسبت به بچه این فرد دارین؟

آیا اونم براتون بد جلوه داده میشه؟

در زمین عشقی نیست که زمینت نزند آسمان را دریاب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه والله. معلومه ازدواج مصلحتی بوده اکثرا به خاطر بچه ها اینکار رو میکنند که بچه دست غریبه بزرگ نشه. ما همچند مورد ازدواج عروس با برادرشوهر البته بعد فوت شوهر یا ازدواج داماد با خواهر زن داریم  اینا ازدواج مصلحتی هستند 

نه والله. معلومه ازدواج مصلحتی بوده اکثرا به خاطر بچه ها اینکار رو میکنند که بچه دست غریبه بزرگ نشه. ...

خب بچه کوچیکی در کار نبوده

خب بچه کوچیکی در کار نبوده

والله چی بگم.  اینجوری هم دیدم. پسر عموی مادرم وقتی نامزد بود فوت شد و برادرش با نامزد اون ازدواج کرد. چون خانواده اش گفتند  نمیزارم عروسمون بره با غریبه ازدپاج کنه. خوب اینا افکار قدیمی و سنتی دارند

اما من از گفتنش خجالت دارم نمیتونم با کسی دوست صمیمی بشم که از خونوادم نگم

اولا که هیچ مشکلی نداره چون خواهرش زنده نبوده که هوو باشه بعدشم خب دلیلی نداره سفره دلتونو برای همه باز کنید که در جریان کامل زندگی شما قرار بگیرن.ولی واقعا هیچ مشکلی نداره الکی خودتو ناراحت و سرخورده نکن هیچ چیز عجیبی نیست والا

اولا که هیچ مشکلی نداره چون خواهرش زنده نبوده که هوو باشه بعدشم خب دلیلی نداره سفره دلتونو برای همه ...

اره ولی آرزو داشتم یه خونواده خوب و کامل داشته باشم

صد در صد اون خانواده مشکل داره

چرا باید اینطوری ازدواج کنن

خیلی مزخرف و چندشه

انگار از سالهای قبل که زنش بوده بهم نظر داشتن

خانواده ی طرف خیـــــلی شرطه واسه ازدواج یا رابطه

سمت این مدل ادمها اصلا نرو

چون هیچ حرمت و حد و مرزی ندارن

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
اما من از گفتنش خجالت دارم نمیتونم با کسی دوست صمیمی بشم که از خونوادم نگم

گلم گناه که نکردند 

مادر شما فوت شدند پدرتون با خیالتون ازدواج کردند 

اگر درست متوجه شده باشم 

کار بدی نکردند که شما از گفتنش خجالت بکشید !

صد در صد اون خانواده مشکل دارهچرا باید اینطوری ازدواج کننخیلی مزخرف و چندشهانگار از سالهای قبل که زن ...

من خودم تو همین خونواده بودم کلی جنگیدم تا نشه ولی هیچکس منو آدم حساب نکرد الان گناه من چیه؟