2777
2789
عنوان

خانواده

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 34 پست
گلم گناه که نکردند مادر شما فوت شدند پدرتون با خیالتون ازدواج کردند اگر درست متوجه شده باشم کار بدی ...

ولی از نظر بقیه کار چندشیه خودمم همچین نظری دارم ولی من که نمیتونستم کاری کنم تقصیرم چیه

در زمین عشقی نیست که زمینت نزند آسمان را دریاب

من خودم تو همین خونواده بودم کلی جنگیدم تا نشه ولی هیچکس منو آدم حساب نکرد الان گناه من چیه؟

پدرتون اینکارو کرده؟؟؟!!!!

شما توی این قضیه  هیچ تقصیری نداری

ولی متاسفانه ادم چوب خانوادشو میخوره

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا !

چی وا؟؟؟

خیلی چندشه ادم بره به شوهر خواهرش

ادم قحطیه مگه

مگه خانواده ندارن؟ بچه ندارن؟

مثل صد سال پیش ازدواج میکنن

ادم حس میکنه از جوونی به هم نظر داشتن و شایدم رابطه داشتن

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
متاسمانی

کاری از دستت بر نمیاد

وقتی پدرت بدون رضایتت ازدواج کرده و حتی حاضر شده به خاطر خاله ت از تو که دخترشی بگذره و قطع رابطه کنه. شک نکن اینا از جوونی با هم بودن

کاری از دستت بر نمیادوقتی پدرت بدون رضایتت ازدواج کرده و حتی حاضر شده به خاطر خاله ت از تو که دخترشی ...

کلا انگار خانواده ای ندارم

اما من از گفتنش خجالت دارم نمیتونم با کسی دوست صمیمی بشم که از خونوادم نگم

اسی تاپیکت فیکه

میگن دروغگو کم حافظه ست

چند تا تاپیک قبل گفتی پدر مادرت طلاق گرفتن و جدا دارن زندگث میکنن

بعد از این یه نکاه به دروغهای قبلت بنداز بعد دروغ جدید سر هم کن تا اینجور ضایع نشی😂😂😂😂😂😂

اسی تاپیکت فیکه

میگن دروغگو کم حافظه ست

بعد از این یه نکاه به دروغهای قبلت بنداز بعد دروغ جدید سر هم کن تا اینجور ضایع نشی😂😂😂😂😂😂

اوم ولی من باهاشون قطع ارتباط کردم

اسی تاپیکت فیکه

میگن دروغگو کم حافظه ست

اسی تاپیکت فیکهمیگن دروغگو کم حافظه ستچند تا تاپیک قبل گفتی پدر مادرت طلاق گرفتن و جدا دارن زندگث می ...

@niniyar‍  تاپیک فیک میزنه

چند روز قبل گفته پدر مادرش طلاق گرفتن

الان میگه مادرش خیلی سال پیش مرده و باباش با خاله ش ازدواج کرده

تاپیک فیکه

کاربرارو سر کار گذاشته

ندیدین کسی خانمش میمیره بره از فامیل زن بگیره

چقدر پدر این خانم رو محکوم میکنین

اصلا شما از زندگی اینا خبر دارید که راحت به دختر این بنده خدا میگین با هم رابطه داشتن

واقعا چه ادمهایی هستین

اسی تاپیکت فیکهمیگن دروغگو کم حافظه ستچند تا تاپیک قبل گفتی پدر مادرت طلاق گرفتن و جدا دارن زندگث می ...

فیک نیست یکسری چیزا رو تغییر دادم

اسی تاپیکت فیکه

میگن دروغگو کم حافظه ست