2777
2789

وقتایی ک کنارمنه میاد خونمون گوشیش جلو دستشه بعد وقتایی ک میره من بش پیام میدم یساعت دوساعت یبار جواب میده الان میخوام بهش پیام بدم بگم دیگ داره بهم برمیخوره ازینکه دیر جواب میدی همیشه ازینکه پیش منی گوشیت مدام کنارته بعد بیرون رفتنی جواب پیامای منو دیر میدی

کارخوبی میکنم بنظزتون؟

این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه پیام نده خودتو سبک نکن

چ سبکی میخوام بفهمه کارش اشتباهه جلف بازی‌ک نمیخوام درارم حرفه

این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅

ن اصلا ، نمیخام بگم لجبازی کن ولی لامصب بعضیاشون همین زبون فقط حالیشونه ، اگه اون دو ساعت دیر ج داد تو چهار ساعت ، هول نشو ، زنگ زد ج نده بعد پیام بده کار داشتی فقط غیر مستقیم 

ن اصلا ، نمیخام بگم لجبازی کن ولی لامصب بعضیاشون همین زبون فقط حالیشونه ، اگه اون دو ساعت دیر ج داد ...

پدرمو دراورده اصن همش دیر حواب میده جز تایمای خواب ک‌ دیگ زود ج‌میده

دلم میخواد ب روش بیارم واقعا دارم میترکم میخوام بگم حداقل یه باشه ای چیزی بدونم پیامو خوندی مگ میشه ادم گوشیشو دستش نگیره

چ سبکی میخوام بفهمه کارش اشتباهه جلف بازی‌ک نمیخوام درارم حرفه

اینجوری یعنی من بتو محتاجم وچشم انتظار جواب دادنش انگاری میخواد زیاد بهت رو نده ولی مقابله به مثل کن تا متوجه بشه.اگه دیدیش هم یا زبون بی زبونی بگو من با هرکسی مثل خودش رفتار میکنم براش مهم باشم برام مهمه براش مهم نباشم برام هیچ ارزشی نداره.مستقیم نگو چشم انتظار جواب دادناتم

پدرمو دراورده اصن همش دیر حواب میده جز تایمای خواب ک‌ دیگ زود ج‌میدهدلم میخواد ب روش بیارم واقعا دار ...

به نظر من با زدن این حرف بهش پرروش می‌کنی شایدم من اشتباه میکنم

من قبل از ازدواجم 

با یه پسره دوست بودم دقیقا این مدلی بود  پسره دانشجو پزشکی بود یه بار بهش گفتم ریدم تو خودت و مدرکت 😑😂 

عمدا برا اینکه به من رو نده جواب پیام ها رو سه ساعت بعد و کوتاه میداد !!!

روی مخ بود 

ولی همسرم موقعی که نامزد بودیم با اینکه کارش داخل بیابون بود و آنتن هم نمی‌داد بیچاره هر روز بلا استثنا ۱ ساعت زنگ میزد و تلفنی حرف می‌زدیم و پیام هم هر موقع میتونستی میداد 

الآنم همینجوریه