2777
2789

باشوهرم بحث میکردم سر ی جریانی 

یهو پرید گفت چیکار داری حق داره عین حمال خونه ما و خونه تو کارمیکنه(خونه مادرشوهرم زندگی میکنم و همه کارا بامن هست ۱۰نفریم) حق نداره سر ماه ی پولی بدی بهش 

والا کارگرم میگرفتیم پول توجیبی میخاس😑😑😑😑😑

بعدم ب شوهرم گف پول گرفتی اول باید ب زنت بدی 

بااینکه طرفمو گرف ولی حس تحقیر شدن داشتم

کاربری دست سه نفره قسمم خوردیم تاپیکای همو نگاه نکنیم😐😂#کارآگاه بازی موقوف

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂😂😂

منظوری نداشته، مخصوصا اگه سنش خیلی بالا باشه

مثلا خواسته بهت خیر برسونه

اگر شما دنبال یه معلم زبان حرفه ای هستی و دوست داری پیشرفت کنی خوشحال میشم بهم پیام بدی.

آخه چرا این مدلی زندگی میکنید ؟؟؟:/

به شما چه خدمت میدی به خانواده شوهر. 

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

آخه چرا این مدلی زندگی میکنید ؟؟؟:/به شما چه خدمت میدی به خانواده شوهر.

خونه اوناییم 

خواهرشوهرام درس دارن سرکار میرن 

مادرشوهرمم دس نمیزنه 

تازه گاهی جاریامم میان 

هلاک میشم اونموقع

عذاب وجدان گرفته ازاین همه کار .پسرش دعوا کرده .حالا چراهمه کارا خودت میکنی خواهرشوهری تقسیم ...

خواهراش سرکارن عصر میان میخوابن 

دس نمیزنن

مادرشم میره توکوچه میشینه 

خونه اوناییم خواهرشوهرام درس دارن سرکار میرن مادرشوهرمم دس نمیزنه تازه گاهی جاریامم میان هلاک میشم ا ...

جمع کن از اونجا برو 🚶🏼‍♀️

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍