2777
2789
عنوان

پسرخالم رشوه می گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 37 پست
کار ما مشکل نداشت ما خونه ای که خریده بودیم قولنامه ای بود و وکالت هاش همش بود می‌خواستیم سند تک برگ ...

خب نیازی نبود به رشوه دادن به دزد اونم از نوع فامیل که منت هم بزاره سرتون 

کار شما هم اشتباه بوده بهش دادین 

یکسال طول می‌کشید کارتون ولی خب آدم سند رو میخواد چکار مگه یک سال ارزشی نداره بخوای رشوه بدی 

رشوه گیرنده و رشوه دهنده هر دو کارشون اشتباهه و از دید خدا پنهان نمیمونه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا پول دادین؟چرا به چه بهونه ای پول گرفت؟پول دادن هم جرمه

خوب این کارو اکثر مردم شهرمون انجام میدن چون خودت بخوای انجام بدی این قدر دوندگی داره که پول میدی برات درست کنن

پدرم ادم بی خیالی هست حوصله رفت و آمد نداره پول داد که راحت باشه

رفت و آمد زیادی هم نداره که فقط باید بزارن تو نوبت چند ماهی یبار یه سر بزنی 

خب آشناها که داشتین بهش می‌سپردند ولی قرونی پول نباید میداد 

یه جور آشنا بازی و پسرخاله ات شرمنده باشه از تو روتون طور 

ولی معلومه شما جای پدرو مادرت بودی اینکارو نمیکردی منم جای تو بودم حرص میخوردم والا حق داری 

چه فایده نون حرام در میاره 

مال کم باشع ولی حلال خالص باشه  لذت داره و برکت

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭