2777
2789

الان دیگه هر دختری با هر سطح از تیپ و ظاهر خواستگار و خواهان های خودش رو داره و منظورم اینه که برای همه ی دخترا پیشنهاد های مختلف زیاد هست اما تعجب میکنم چرا اکثر آقایون فقط ملاکشون شده اینکه کدوم دختر زودتر بره تو بغلشون ؟و انتخاباشون انقدر بچه گانه شده و به مسائل مهم اصلا دقتی ندارن یا براشون مهم نیست؟یعنی طرف مستقیم میگه من نقطه ضعفم بوس و بغل و اینجور چیزاست و با این روش میشه گولم زد پس ملاک های مهم تر اصلا ارزشی ندارن ؟

دلم بحال دخترای الان میسوزه

زمان ما اینستا و غیره نبود ،قلق و زبل بازی پسرا لو نمیرفت

بالاخرخ یکی میومد و خام حرفاش میشدیم و در نهایت هم میدیدی واقعا عاشقمون میشد

الان از همون اول تکلیف پسره معلومه ،که هدفش و نیتشو زبون بازیشو ..دختر نمیتونه اعتماد کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلش همونه دیگ تا نری بقلش میخاد عاشق چیت شه

اون بخش مهمیشه ولی اصلش نیست چون بالاخره هر دختری میتونه بره تو بغلش ولی همه ی اونا که با شخصیتشون باهاش مچ نیست درسته؟یا همه که از ته دل دوسش ندارن؟باهاش اهداف مشترک ندارن ؟

سلامما خودمون با بعضی ظاهرای نامناسب نشون میدیم منو از روی ظاهرم قضاوت کن بعد بیا رو ملاک های رفتاری ...

اخه الان دیگه اکثرا دخترامون ظاهر خوب و اراسته و بروزی داریم به خودمون میرسیم 

اون بخش مهمیشه ولی اصلش نیست چون بالاخره هر دختری میتونه بره تو بغلش ولی همه ی اونا که با شخصیتشون ب ...

پسرا دنبال دوست داشتن از ته دل نیستن

من دوسال پسریو دوست داشتم الان دو هفتس بهم پیام نداده دوریم از هم همین بقل نرفتناس ک کارمون رسیده به اینجا

اگه نزدیکش بودم هر روز بوس و بقل عاشقم میشد

عاشقم❤️

اخه الان دیگه اکثرا دخترامون ظاهر خوب و اراسته و بروزی داریم به خودمون میرسیم

منظورم اینه که حتی اگه ظاهرتون آراسته و بروز باشه اما از حد بگذری ( حد پوشش مجاز از نظر سازنده مون یعنی خدا) اونا طبق فطرتشون اول شیفته جذابیت های ظاهری دخترا میشن بعد رفتاری 

پس طبیعیه که اول اونارو بخوان( ظاهر ) چون ما با ظاهر مون اینطوری اونارو تربیت کردیم که اول ظاهرو ببین بعد باطنو

رَهرو آن است که آهِسته و پیوسته رود ...🫧🐬

چون مردا دنبال ازدواج نیستن

درست میگید بنظرم بهتر بود میرفتن با خانم هایی که کلا از این طریق کسب درامد میکنن رابطه بگیرن نه دخترای خانواده دار

البته خیلی از دخترا هم با دوست پسر خودشون که عاشقه همن و هر کاری بوده فقط باهم انجام دادن و پسره هم خیانت نکرده ازدواج میکنن خداروشکر این خیلی خوبه که  عاشقانس هرچقدرم رابطه جنسی داشتن به هر حال ماله همن الهی بمونن برا همدیگه این دسته از زوجا

پسرا دنبال دوست داشتن از ته دل نیستنمن دوسال پسریو دوست داشتم الان دو هفتس بهم پیام نداده دوریم از ه ...

خب کلا بغل و رابطه نداشتید ؟

اگه داشتی مطمینی نمیرفت ؟یا قهر نمیکردین ؟من همیشه این برام سواله کاش صادق بودن همه ی آقایون با دوست دختراشون یا همسراشون 

فکر نمی کنم همه پسرا ملاک ازدواجشون این باشه. اصولا پسرای سطحی نگر و هول و نابالغ اینطوری ازدواج کنن که بعدا آه و ناله می کنن دختره مهریه گرفت و طلاق گرفت.

معمولا این ملاک برای دوستی هست که بزن در رو بعد با یکی دیگه

خب کلا بغل و رابطه نداشتید ؟اگه داشتی مطمینی نمیرفت ؟یا قهر نمیکردین ؟من همیشه این برام سواله کاش صا ...

داشتیم

رابطه به اون صورت که نه اما همون بقل و اینام ک بود سه بار بود

سه بار کلا دیدمش خب اون لحظه یه لذتی هم ببره بعد چند وقت دوری باز حسش میپره

کلا آقایون وابسته نمیشن هیچ جوره مگر همین رابطه و اینها باشه شاید یکمی وابسته شن

عاشقم❤️

منظورم اینه که حتی اگه ظاهرتون آراسته و بروز باشه اما از حد بگذری ( حد پوشش مجاز از نظر سازنده مون ی ...

بعد یچیز دیگه اینکه چون جامعه دخترا اینطور شده متاسفانه که همه دنبال ظاهر خوبن نه باطن ، آقایون مسلما میرن سمت کسی که اول بقول شما بیادبغل پسره و بعد ...

رَهرو آن است که آهِسته و پیوسته رود ...🫧🐬