2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

52 بازدید | 5 پست

سلام خانما

من دوسال بود اقدام بود ولی باردار نمیشدم چند روز پیش ازمایش دادم ویتامین Dکم بود 26بود دیروز رفتم سونو نوشته تنبلی تخمدان بهم زینک ویتامین دی b12 ویتامین ای داده ولی من پریود خیلی منظمی دارم لاغرم52کیلوام نه موی زاید دارم نه ریزش مو نظرتون چیه میتونم باردار شم

امروز

فقط همین ویتامین ها داده؟ برای تنبلی قرص های خاصی باید تجویز کنند

فقط 30 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمین‌اند ... 🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم چاق نیستم چربی شکم ندارم دکتر من خودش تعجب کرد بخاطر تنبلیم

دارو های خوبی داده بخور انشالله باردار میشی

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم

اگر علائمش ندارید باید فرض بر نداشتن تنبلی بزاری چون خودشو نشون نداده 

فقط 30 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمین‌اند ... 🌺

سلام وقت بخیر، خانم سعیداوی هستم درمانگر طب سنتی 

میتونی باردار بشی عزیزم چیزی مانع نیست 

ولی باید مزاجتو بشناسی سرد نباشه راهنمایی هم خواستی درخدمتم

مورد بعدی حتما چند هفته قبل اقدام باید با تغذیه تخمدان هاتو تقویت بدی ک حالا خودم چندتا راه حل تو خونه میدم انجام بده

با غذات نعناع یا تره بخور 

خرما، یا چای و خرما 

اجیل ها

داخل چای دارچین بزار یا چای دارچین دم کن