2777
2789

برادرم الان اتاق عمل برای پیوند کلیه 

دوروز پیش تاپیک زدم ک ی دسته عذاداری بهم نذری دادن اون نذری نون و عسل بود اولین نفر دادن بهم وقتی خوردم گفتم خدایا داداشمو خوب کن 

بعد دوروز از بیمارستان زنگ زدن که ی نفر مرگ مغزی بیاید برا ازمایش اگه بهش خورد عمل کنه 

الان اتاق عمل برا پیوند برای داداشم دعا کنید 

خدایا لطفتو مهرتو سپاس💚😭🥲

ماهلینم ی روزی  به دنیات میارم 🦋🌙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیچاره مرگ مغزی بزور میخوان بکشنش...

این چه حرفیه؟!

مگه قاتلند پزشکان؟!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
بیچاره مرگ مغزی بزور میخوان بکشنش...

خونوادش اهدا کردن بعد وقتی برنمیگرده چرا عذاب بدن بدبختو🥲😭نمیدونم فقط خدا بهشون صبر بده چی بگم هرکی غصه ای داره💚

بله قاتلن بزور کسی که داره نفس میکشه رو میکشن...

من خودم رضایت دادم برای اهداء اعضام در صورت مرگ مغزی

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
خونوادش اهدا کردن بعد وقتی برنمیگرده چرا عذاب بدن بدبختو🥲😭نمیدونم فقط خدا بهشون صبر بده چی بگم هرک ...

الهی که عمل به خوبی انجام بشه.

چه نذری کردی که جواب داد؟

برادرت چند سالشه؟

خونوادش اهدا کردن بعد وقتی برنمیگرده چرا عذاب بدن بدبختو🥲😭نمیدونم فقط خدا بهشون صبر بده چی بگم هرک ...

برمیگشته اینا نمیخواستن راه های دیگه رو امتحان کنن گفتم اونا فقط 6 راه برای حیات رو امتحان کردن 14 راه برای نشان از حیات مغز هست  و اون روش معروف که دستگاه رو جدا میکنن که ببینن نفس میکشه رو امتحان میکنن که بدترین هست من که وصیت میکنم مرگ مغزی شدم  هیچ عضو من رو اهدا نکنن 

الهی که عمل به خوبی انجام بشه.چه نذری کردی که جواب داد؟برادرت چند سالشه؟

نذر نکردم خواب دیدم ندری بهم دادن میخورم نون و عسل بعد ک خوردم تو خواب میگم داداشم خوب بشه بعد دوردز کلیه پیدا شد