2777
2789
عنوان

حاجت روا شدم خوابم بعد دو روز تعبیر شد

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 18 پست
یکم در مورد مرگ مغزی تحقیق کنی هم بد نیست

عزیزم خود من تحقیق کردم از تو بیشتر میدونم یه پروفسور آمریکایی یه مقاله هم نوشته خودش گفته که مرگ مغزی یه دروغ هست پزشکا برای شما ردیف میکنن که شما عضو بدن رو ببخشید بعدم گفت که کسی که مرگ مغزی هست هوشیاری نداره اینا 14 تا راه برای فهمیدن اینکه یارو میتونه برگرده رو باید امتحان کنن که نمیکنن فقط 6 تا رو امتحان میکنن و اینکه آخرین کاری که میکنن گفتم دستگاه ها رو قطع میکنن که تست آپنه هست ببینن که یارو میتونه ده دقیقه بدون دستگاه نفس بکشه که همین باعث میشه که دی اکسید کربن برسه به مغز مغز هنگ میکنه کسی که مثلا اورودوز کرده ممکنه با این کار کلا بمیره چون کسی که اوردوز کرده بیشتر زمان میبره مغزش ترمیم بشه بخاطر آسیبی که بهش وارد شده شما بخاطر اینکه بگیری اون کلیه رو به من میگی بزور قبول کنم که قبول ندارم چون همین پروفسور گفت رفته بودن قلب یه نوزاد 18 روزه رو داده بودن به یه نوزاد 3 ماهه در جا هر دو مردن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خود من تحقیق کردم از تو بیشتر میدونم یه پروفسور آمریکایی یه مقاله هم نوشته خودش گفته که مرگ مغ ...

من بزور کلیه نگرفتم از کسی خانواده خودش اهدا کردن ما اصن اون خونواده ندیدیم ضمنا خودتو ب ی روانشناس نشون بده انگار ی تختت کمه کسی که خواب میشه بیدار کرد ولی کسیکه خودشو زده ب خواب نه 

با کی درگیری داری الان داری عقده گشایی میکنی برو هرکاری دوسداری با اعضات بکن ب بقیه چ ک اظهار نظر میکنی

ماهلینم ی روزی  به دنیات میارم 🦋🌙

من بزور کلیه نگرفتم از کسی خانواده خودش اهدا کردن ما اصن اون خونواده ندیدیم ضمنا خودتو ب ی روانشناس ...

به من چه خب من یه کلام گفتم دلم سوخت چرا هی توجیه میکنی مبارک داداشت باشه کلیه جدید روانشناس تو نیاز داری تخته ی تو کمه که به حرف یه پروفسور توهین میکنی عقده گشایی میکنم روانی تو بخدا برو خدا شفات بده واقعا میخواستی تاپیک نزنی