2777
2789

من وسواس دارم تو ی ماه 2 تا مایع ظرفشویی تموم میکنم 

مواد شوینده زیاد مصرف میکنم

وسواس ب کنار کلا مواد غذایی رو هم حروم میکنم 

همیشه قسطامون عقبه

حقوقمون همش 3۰ تومنه روزمزد هم هست که جدیدا شوهرم به صاحبکارش گفته ماهیانه واریز کنه ،دوتا بچه هم داریم، مدرسه ای و نوزاد چند ماهه 

بنظرتون چطوری میتونم مدیریت کنم کمتر خرج کنم و آیا میشه پس انداز کرد؟!

من نمیخام دیگه اونطوری باشم😢

مواد شوینده واینارو برو از بازار فله ای و عمده طور بخر یهو برای ۳ ۴ ماهت ارزون تر میوفته

آرزو میکنم اگه توی رابطه‌ای رفتید، بی ارزش نشید، سبک شمرده نشید، تحقیر نشید، گزینه چندم نشید، اون آدم عاشق تره و ضعیف تره نشید، امیدوارم حیف نشید‌.

حقوق شوهرت چقدره سه تا کارت در نظر بگیر حقوق که میدن تو یکیش قسط هارو در نظر بگیر تو یکیش پس اندازه شده ۱۰ هزار تومن یکیش مایحتاج خونه واسه وسواس بنظرم برو دکتر درمان کن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۲بچه مدرسه ای دارم

با اجاره و اقساط ،از حدود ۲۵ تومن حقوق،۷_۱۰ شاید بمونه

روز اول  حقوق،اقساط رو میدیم

برا بقیش برنامه ریزی میکنیم

مثلا خرید سبزی و صیفی‌جات و میوه ،هفتگی از بازارچه محلی میگیرم که مناسب تره

غدا همیشه به اندازه درست می‌کنم و دور نمیریزم

عزیزم حقوق که میرسه اول قسطا رو پرداخت کن بعد مایحتاج خونه رو یادداشت کن ببین ضروری ترین چیه اول اونا رو بخر .... بعدم یه مقدار پول برا خرید هفتگی خونه و نون بذار 

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht