2777
2789
عنوان

بعد سه سال رابطمون تموم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1001 بازدید | 75 پست
اکه رابطه از پشته هیچ وقت راضی نشو و برخورد جدی کن باهاش که جرعت نکنه دوباره بگهجمله دومتم کار خوبی ...

اره  بحث هامون که 50 50عه هردو مقصر و لج باز

نه تو می مانی و نه اندوه،و نه هیچیک از مردم این آبادی…به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذرد؛آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند…لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود،جامه اندوه مپوشان هرگز.✨️🤍کاربر قدیمی سایت هستم🧕🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بحث هامون که 50 50عه هردو مقصر و لج باز

درست میشه نگران نباش

خوشب بخت باشی عزیزدلم

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

به نظرم خودت مقصری. چون خانوما اونقد زرنگن که همون اول می‌فهمن همه چیو ولی نمیدونم چرا خودشون رو گول میزنن. یا برای ارضای نیاز به توجه یا محبت شون یا.. بازم ادامه میدن.... لقش که رفته. اگه ناراحت باشی از حماقته. مث این میمونه که ناراحت باشی از اینکه یه کنه که واسه خون مکیدن باهات بوده چرا ترکت کرده. حالا سه سال هم که با اون کنه و زالو دوست بودی که بودی

زغهیعطیطغخطعخزبخایعخطغهعطغخیطخغطخیججرخارلخربخخاَه اعصابم 😭

🌱

درست میشه نگران نباشخوشب بخت باشی عزیزدلم

مرسی عزیزدلم

نه تو می مانی و نه اندوه،و نه هیچیک از مردم این آبادی…به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذرد؛آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند…لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود،جامه اندوه مپوشان هرگز.✨️🤍کاربر قدیمی سایت هستم🧕🏻

منم همسرم ازم رابطه میخاد 😪 میترسم همراهیش نکنم

همسر فرق داره. ب صورت شرعی و قانونی همسر شماس طبیعتا رابطه جنسی نیازه

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

ما رو گرفتی؟ خب همسر رابطه میخواد دیگه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! میخو ...

نه بیکار نیستم وقتمو صرف مسخره بازی دربیارم 

به نظرم خودت مقصری. چون خانوما اونقد زرنگن که همون اول می‌فهمن همه چیو ولی نمیدونم چرا خودشون رو گول ...

درسته منم مقصرم اما من همون روز اول شرایطمو گفتممممممممم چهل بار گفتم

حالا میگه نه دیگخ باید میک لاو باشه اورال و نمیدونم هزار کوفت 

متأسفانه همه پسراا اینجوری شدن فقط به میل جنسیشون فکر میکننن چون یه سری زن هایی که بدنما هستن اینارو به هوس میندازن اینام که بی عقل میگن شما دختراا باید مثل اینا باشید