اکه رابطه از پشته هیچ وقت راضی نشو و برخورد جدی کن باهاش که جرعت نکنه دوباره بگهجمله دومتم کار خوبی ...
اره بحث هامون که 50 50عه هردو مقصر و لج باز
نه تو می مانی و نه اندوه،و نه هیچیک از مردم این آبادی…به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذرد؛آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند…لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود،جامه اندوه مپوشان هرگز.✨️🤍کاربر قدیمی سایت هستم🧕🏻
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به نظرم خودت مقصری. چون خانوما اونقد زرنگن که همون اول میفهمن همه چیو ولی نمیدونم چرا خودشون رو گول میزنن. یا برای ارضای نیاز به توجه یا محبت شون یا.. بازم ادامه میدن.... لقش که رفته. اگه ناراحت باشی از حماقته. مث این میمونه که ناراحت باشی از اینکه یه کنه که واسه خون مکیدن باهات بوده چرا ترکت کرده. حالا سه سال هم که با اون کنه و زالو دوست بودی که بودی
نه تو می مانی و نه اندوه،و نه هیچیک از مردم این آبادی…به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذرد؛آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند…لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود،جامه اندوه مپوشان هرگز.✨️🤍کاربر قدیمی سایت هستم🧕🏻
ما رو گرفتی؟ خب همسر رابطه میخواد دیگه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! میخو ...
نه بیکار نیستم وقتمو صرف مسخره بازی دربیارم
متأسفانه همه پسراا اینجوری شدن فقط به میل جنسیشون فکر میکننن چون یه سری زن هایی که بدنما هستن اینارو به هوس میندازن اینام که بی عقل میگن شما دختراا باید مثل اینا باشید