2777
2789
عنوان

بد جور تو ذوقم خورده چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 22 پست
اصلا جای توضیح و توجیه نداره. کارش زشت بود و وقتی دعوت شد باید اطلاع میداد و نظر شما رو می پرسید بعد ...

خانواده شوهرم شدیدا متنفرن ازش 

هر دسیسه و فتنه ای بود در عالم مادرشوهرم سوار کرد تا منو اینو جدا کنه و اخرشم نتونست با خودش قطع رابطه کردم و دوستمو نگداشتم ،بخاطر ی تولد ک درسته بیشعوری دراورد ،فرصت جبرانشو نمیسوزونم ،فقط دیگه بخاطرش برنامه هامو جا ب جا نمیکنم

عزیزم شوهرمو با چی قانع کنم ک تازه دهنشم کجه ک خانوادشو نمیزارم تو تولد باشن ،امروز چنان بق کرده بود ...

از شوهرت فاصله بگیر یعنی تنهاش بذار خودش خوب میشه. تو کار بدی نکردی که بخوای از دلش در بیاری‌. فقط سکوت کن و باهاش بحث نکن تا خودش خوب بشه‌. مردا اینجورین. وقتی ناراحتن باید ازشون فاصله بگیری‌.

شمام وظیفه نداری خونواده شوهرتو برا تولد پسرت دعوت کنی؛ دلت خواسته دوستاتو دعوت کنی و حالا یکیشون بدقولی کرده، به شوهرت کاری نکردی که. بهش توجه نکن تا خوب بشه. هر وقت آروم شد اگه چیزی گفت تو هم جوابشو بده ولی نذار واسه چیزی که وظیفه ی تو نیست ، محکومت کنه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده شوهرم شدیدا متنفرن ازش هر دسیسه و فتنه ای بود در عالم مادرشوهرم سوار کرد تا منو اینو جدا کنه ...

پس ببین اگه جبران نکرد، بعد قطع رابطه کن. برخورد زننده ای داشته 

دوستی ما ی داستانی داره ک قطع رابطم ی طایفه رو دل شاد میکنه

درکت میکنم.

ولی من به این نتیجه رسیدم نباید این چیزا واست مهم باشه. ببین دلت میخواد باهاش دوست باشی یا نه و واقعا به چشم یه دوست بهش نگاه میکنی یا نه. اصلا اهمیت نده که همه ی دنیا از قطع رابطه شما یا وصل رابطه شما چه احساسی پیدا میکنن. این فقط لجبازی با خودته. به خاطر کسایی که مرگ و زندگی ِ تو واسشون فرقی نداره، کمترین تصمیمی نگیر. تصمیماتت از روی آگاهی و برای خودت باشه عزیزم 

اره اون از همه بیشتر چون بار اول بود میخاستیم تولد بگیریم خیلی عصبی شد بخاطر هزینش

اونوقت با همون دوستاتون بگیرید تموم شه. هزینه ای هم نداشته باشه

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹