2777
2789

من صبح دانشگاه بودم تا ۱۱ رسیدن خونه خونه رو مرتب کردم جارو کشیدم ظرفای صبحونه رو شستم شد ۱ که اومد خونمون هم بزرگه ۲۲۰ متره سه تا دستشویی داره حموم من اینارو میشورم چهار تا اتاق داره مرتب میکنم ۸۰ متر هاله هر روز جارو میکنم بعد میگه بیا کمک ناهار بپزیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارای خونه همش با منه ولی آشپزی با خودش منم آزمون دارم درس دارم دانشگاه نمیتونم بیشتر از این ظرفا رو ...

اشپزی با شما باشه که سر موقع بپزید و اتاق خودتون و هال یکم جمع و جور کنید بقیه رو بگید مادرتون کمک بده و انجام بدن.

بگو کشش ندارم یا درس دارم منطقی بهش بگو باید بپذیره اگر دیدی بازم میگن شب قبل بپزن ظهر گرم کنید

🍁🍁🍁و تو رفتی و هنوز سالها هست ک درگوش من آرام آرام  خش خش گام تو تکرار کنان می دهد آزارم....🍂🍂🍂 در خیالات خودم در زیر بارانی که نیست🍂میرسم با تو به خانه از خیابانی که نیست🍂می نشینی روبرویم خستگی در میکنی🍂چای می ریزم برایت توی فنجانی که نیست🍂باز میخندی ک میپرسی که حالت بهتر است؟🍂باز میخندم که خیلی......گرچه میدانی که نیست🍂چشم میدوزم به چشمت می شود آیا کمی🍂دستهایم را بگیری بین دستانی که نیست؟🍂می روی و خانه لبریز از نبودت میشود🍂باز تنها می شوم با یاد مهمانی که نیست🍂رفته ای و بعد تو این کار هرروز من است🍂باور اینکه نباشی کار آسانی که نیست🍁🍁🍁 https://harfeto.timefriend.net/17567192787641

کارای خونه تقسیم بشه ناهار رو بپز به نسبت کار راحتیه ولی اتاق خودت و هال و ... تمیز کن حتما شما همه ...

من کارای خونه رو انجام میدم مامانم آشپزی ولی خب بازم میکه بیا کمک کن تازه شامم‌نمیخوریم یه ناهاره

من دست‌پخت آشپزیم اصلا خوب نیست بلدم‌نیستم

انجام ندید

بگید مادرتون مثلا وقتی تمیز کاری ندارن و شما انجام میدید از شب قبل ناهار فردا رو بپزن 

و بهشون بگید من نمیتونم درسم رو بخونم و اینقدر کار انجام بدم و انجامش ندید شما وظیفه خودتون رو به عنوان کمک کردن و یک عضوی از خانواده با اینهمه تمیز کاری انجام میدید.