2777
2789

هرچی تست میزنم غلط میشه

هیچ استعدادی ندارم 

هروقت میام تست بزنم غم دنیا سرم میگیره 

دیگه نمیخوام تست بزنم

فقط نهایی

مامایی ساری هم بیارم راضیم‌

💩 تو کنکور که فقط باید کلاس بری‌ تا بتونی از پسش‌ بر بیای..

عااااااای،من علیه‌ گرایلیمه،شما‌ مره‌ نشناسنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره باید کلاس بری مثل خواهر من نباش تو معدل نفر اول مدرسه بود ولی چون تست نرده بود پرستاری آزاد آورد

معدل بالا بیاری و حدود ۲۰ درصد میتونی دولتی پیرا‌ بیاری

کنکور دادی شما؟۶۰ درصد نهاییه‌ اونوقت رقابت تو کنکوره؟😐

نه منم امسال کنکور میدم ولی بازم نهایی به مراتب آسون تر از کنکوره  معلومه تعداد کسایی که میتونن معدل بالای ۱۹ بگیرن خیلی خیلی زیاد تره تا کسایی که تو کنکور درصدای بالای ۶۰ میزنن 

اگه وسط یه بحث کاملا جدی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                         https://abzarek.ir/service-p/msg/2316122 ناشناس 

بله تو نهایی معدل بیستم باشی تو کنکور موفق باشی هیچه، به خصوص تو تجربی اصلا قبول نمیشی

نهایی ۲۰ تراز ۱۱ هزار داره، کنکور ترار ۶۰۰۰ هم بیاری میانگین ترازت‌ میشه ۹۰۰۰ اونوقت میگی هیچی نمیاری😐

افرین خیلی ها نمره خوب میگیرن تو نهایی

توی کنکور هم  درصد بالای ۵۰ زیاده

از رتبه ۵ کنکور که میگفت اگر تازه شروع کردید فوکوس کنی و رو نهایی که بیشتر نمیدونید

نهایی ۲۰ تراز ۱۱ هزار داره، کنکور ترار ۶۰۰۰ هم بیاری میانگین ترازت‌ میشه ۹۰۰۰ اونوقت میگی هیچی نمیار ...

برو بیست شو کنکورم نزن ببین اصلا شبانه جاهای دور دولتی قبول میشی؟ میگم خواهرم و دوستش معدلشون خوب بود ولی حتی پیرای دانشگاه کوچیک و  دولتی هم نیاوردن نه تنها اینا بلکه خیلی از اونایی که مثل خواهرم بودن نتونستن چیزی بیارن، تو رشته ریاضی میشه ولی تجربی نه 

تهش پرستاری ازاد اوردن اونم نه ازاد یه کلانشهر

ψ ❤️

نه منم امسال کنکور میدم ولی بازم نهایی به مراتب آسون تر از کنکوره معلومه تعداد کسایی که میتونن معدل ...

از خواب بیدار شو با این طرز تفکر نهایی رو مطمعن باش خراب می‌کنی برای خودت میگم نهای خیلی سخت تر از چیز ی هست که فکر می‌کنی همون 10 گرفتن کار هر کسی نیست چون تجربه دارم میگم سطح سوالات خیلی بالا هست حتی از کنکور بدتر چون نهایی خیلی تاثیر داره نهایی 19 به بالا بشی میتونی بری دانشگاه  تهران نیازی به کنکور هم نیست من خودم نمونه بودم فقط دو نفر تو کل مدرسه معدل بالا داشتند سوالات نهایی رو ببینی همون امتحان اول چنان شوکه میشی که به حرفم میرسی

🎨💜

برو بیست شو کنکورم نزن ببین اصلا شبانه جاهای دور دولتی قبول میشی؟ میگم خواهرم و دوستش معدلشون خوب بو ...

امکان نداره حرفت

البته نهایی خوب از نظر من تراز بالای ۱۰هزار 

نه ۸ هزار 

خب اون جوری طبعا انتخاب فقط ازاد ه‌

پرستاری ازاد هم کلی طرفدار داره و کشکی‌ ماستی‌ که فکر میکنی نیست