ولی مثلا اصلا اسم منو نمیارن انگار که من زشتم مثلا یه تاشون از قیافه هم تعریف میکنن ولی اصلا اسمی از من نمیارن امروز یکیشون به اون دوتا گفت شما واقعا خوشگلین و حتی از معمولی بالاتر مدام به یکیشون میگه تو خیلی خوشگلی هر بار به تریقی در حالی که خدا میدونه اصلا خوشگل نیست احساس زشتی و افسردگی میکنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بابا خوشگل مثه کلمه عشقم عزیزم تو دهن همه افتاده من بار اول رفتم برا کاشت مژه دختره بم گف عشقم چه مدلی دوس داری یا جای دیگه رفتم میگف خوشگلم و عزیزدلم و این چیزا همه هم بار اول بود میدیدن من و دیدم به همه همینو میگن جدی نگیر
فک میکنی تورو انتخاب میکنه؟ مرد متاهل و میگم.. فک. میکنی تهش باتو می مونه؟ نه دوست عزیز اون اگ مجبور به انتخاب بشه زن و بچش و انتخاب میکنه حتی اگه الان برات خرج میکنه وقت میزاره و ب ظاهر نشون میده ک عاشقته جاش برسه زن و بچش و انتخاب میکنه شاید الان بگی نه اما روزی میرسه ک بخاطره دلایل پوچ تورو ول میکنه و میره سمت خونوادش اونوقت تو می مونی کلی چرا و حسرت و قرص اعصاب و قلبی شکسته... پس نکن لطفا عاشق متاهل نشو دوستم ضربه خورد نمیخام کسی این غم و تجربه کنه..