2777
2789
عنوان

بچه ها کسی هست کمک لازم دارم🥺💔

65 بازدید | 12 پست

من با یه اقا پسری اشنا شدم یه سال تو رابطه بودیم مشکل ما این بود ک میگف سی سالگی ازدواج کنیم من میگفتم بابام نمیزاره تا اون موقع از سی امد بیست و پنج بیست و شیش من 20 سالمه این اقا 21 سربازی نرفته عیچ چیزیش هنوز کامل نیس بابای من فهمید از طریق مامانم چیزی نگف فقط گف ک سما بدرد هم نمیخورید گیریم پنج شیش سال منتظرش موندی اخر چی رفت با یکی دیگ یا.. چه تضمینی عست یه عالمه خاستگار رد کنی اخر نیاد چی به حرف من گوش کن من خیرتو میخام جدا شو ازش همش میگع جدا شو فشار اورده بهم منم به پارتنرم گفتم گریه زاری فلان من دوست دارم  اعتصاب میکنم فلان میکنم بابام گف بگو نیخوادت هفته بعد بره سربازی مامان باباش اجازه نمیدن میگن باباش ذاره روت فشار میزارع فردا پس فردا چی میخاد بگه نه عید برو الان من موندم چیکار کنم واقعا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه میبینی ادم خوبیه اینده داره اخلاق داره یکم مهلت بده بهش به بابات بگو وایسا تا عید بره ..اگه هم میبینی بچه بازیه گوش حرف بابات بگیر

میخای بدونی چه جور آدمی هستی ،نگاه به دوستات کن به ادمایی که باهاشون میگردی. ببین کین ..ببین انسانیت دارن.؟.بوی خدا ازشون میاد؟ ..امام زمانی ان؟.ببین ازوقتی باهاشون بودی چقد به خدا نزدیک تر شدی..اگه همه ی اینا رد شدن بدون تا اینجا راهتو اشتباه اومدی..تادیر نشده برگرد......

خودتو درگیر نکن اگه درس میخونی درستو بچسب یه جوزایی پسرا دخترارو میزارن سر کار و بهتره منطقی باهم حب ...

دانشگاه میرم دارم درس میخونم ولی منطقی خیلی باهاش حرف زدم ک بابای من نمیزاره مامان بابای تو هم کوتاه نمیان میگه قایمکی با هم باشیممن جور میکنم همه چیو

اگه میبینی ادم خوبیه اینده داره اخلاق داره یکم مهلت بده بهش به بابات بگو وایسا تا عید بره ..اگه هم م ...

به بابام نیگم نیگه نه اصلا تا بره بیتد خیلی طول میکشه اگ دوست داره هفته بعد بره اینم مامان باباش نمیزارن🤦🏻‍♀️

عاشقش شدی؟؟ عاشق چیش شدی؟؟ چقدر برات ارزش داره از خودت مایه بزاری؟

دوسش دارم غاشق نشدم من تا حالا از کسی خوشم نیومده بود ولی دوسش داشتم یه موقعی هایی از اینکه گریه میکنه بدم میاد دوست ندارم جلوم ضعف نشون بدع  من نمیخام نه اون و خانوادش اذیت بشن نه من و مامان بابام خیلی پیچیده شده همه چی

اخه خیلی دلم میسوزه اصن حالش خیلی بده همش گریه میکنه خیلی کارا برام انجام داده یاد خاطراهامون میوفتم ...

یکسال ک باهمید رفته سرکار زرنگ اگ تنبل بزارش کنار

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

یکسال ک باهمید رفته سرکار زرنگ اگ تنبل بزارش کنار

سرکار میره میگه چهارسال دیگ میام جلو بازام میگه نه تو چهار سال نباید منتطرش بمونی خاستگارات بگی نه ولش کن

سرکار میره میگه چهارسال دیگ میام جلو بازام میگه نه تو چهار سال نباید منتطرش بمونی خاستگارات بگی نه و ...

حالا تاخونه شرایطشو اوکی کنه

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏