2777
2789
عنوان

سرکار خیلی اشتباه میکنم

356 بازدید | 19 پست

من یه جا کار میکنم توی بخش ارسال . تازه یکماهه میرم توی بخش کتابای کمک اموزشیم ولی چندین سفارشو اشتباه فرستادم. احساس میکنم خیلی خنگم و حتی از پس یه کار ساده برنمیام . چیکار کنم ؟ شماهام اشتباه میکنید ؟ یا فقط من اینقدر احمقم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آرره منم اوایل خیلیی اشتباه میکردممثلا بیمه ای که قسطی باید صادر میشد من اشتباه نقدی صادر میکردم اون ...

وقتی صاحب کارت میگفت اشتباه کردی چیکار میکردی ؟ جریمه میدادی از حقوقت کم میکردن ؟ هنوزم سر همین کاری ؟

خب بنظرم عادیه اولش ولی تو درون خودت هی بگو حواستو جمع کن وقتی میخوای یه چی بفرستی چندبار چک کن بلن ...

دیر نیست ؟ حس میکنم به کل نا امید شده صاحب کارم با خودش میگه یکماهه داره میاد هنوز اسم کتابارو یاد نگرفته

دیر نیست ؟ حس میکنم به کل نا امید شده صاحب کارم با خودش میگه یکماهه داره میاد هنوز اسم کتابارو یاد ن ...

ببین همه رو بنویس جلو روت باشه  هرجور ک یاداوری نیشه بهت اون کار درست ازت میخواد توام سعی کن  به مغزت همه جیو یاداوری کنی تا کم کم راه بیوفتی بالاخره یکسری ادما کمتر میتونن یه جیو حفظ کنن ولی بنظرم باید روش حفظ کردنتو درست کنی رمز گذاری کن برا هر کتابی  مثلا یه کتابتو بگو   تا بهت بگم چطکر رمز گذاری کنی 

ببین همه رو بنویس جلو روت باشه هرجور ک یاداوری نیشه بهت اون کار درست ازت میخواد توام سعی کن به مغز ...

ازین به بعد اینکارو میکنم‌ اگر بهم نگه دیگه نیا . حقیقتا این اشتباه اخریم خیلی کلافش کرده صاحب کارمو منتظرم ببینم چی میگه. اگر فرصت بده بخدا تلاشمو میکنم. 

وقتی صاحب کارت میگفت اشتباه کردی چیکار میکردی ؟ جریمه میدادی از حقوقت کم میکردن ؟ هنوزم سر همین کاری ...

میشد باطل کرد ولی خب دعوام میکرد و من واقعا شرمنده میشدم ولی تا آروم میشد خودش میگفت اشکال نداره آدم باید اشتباه کنه تا یه چیزی رو یاد بگیره

آره الان هنوزم سر همون کارم

منم قبلا ی جا کار دفتری انجام‌میدادم

برای ارسال نامه ها اسامی رو جابجا میزدم

رییسم‌چیزی نمی‌گفت ولی همون نگاهش آدمو پودر میکرد

خیلی خجالت زده میشدم ولی یه مرور دیگه بیشتر دقت کردم و چند بار چک میکردم 

چون به خودت میگی خنک اینجوری شده.فقط وقتی ارسال میکنی دوبار چک کن.دلیل بر خنگی نیست فقط تو اون کار خ ...

دلم میخواد محو شم از کره ی زمین وقتی میبینم اینطوری بدرد نخورم