من یه جا کار میکنم توی بخش ارسال . تازه یکماهه میرم توی بخش کتابای کمک اموزشیم ولی چندین سفارشو اشتباه فرستادم. احساس میکنم خیلی خنگم و حتی از پس یه کار ساده برنمیام . چیکار کنم ؟ شماهام اشتباه میکنید ؟ یا فقط من اینقدر احمقم
وای من یبار سالهای پیش رفتم فروشگاه کار کنم نمیدونم مواد شوینده چشون شده بود هر روز سوراخ میشدن
بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱
بیشتر دقت کنوای من یبار سالهای پیش رفتم فروشگاه کار کنم نمیدونم مواد شوینده چشون شده بود هر روز سورا ...
صاحب کارمم تا الان ۵ ۶ بار گفته بیشتر دقت کن . میگه اشکالی نداره بیشتر دقت کن . روم نمیشه دیگه توی چشاش نگاه کنم . یه سری سفارشا هست بهم شفاهی میگن توی سایت نیست . اونارو با این که یادداشتم میکنم اشتباه فرستادم . جدی چه مرگمه
صاحب کارمم تا الان ۵ ۶ بار گفته بیشتر دقت کن . میگه اشکالی نداره بیشتر دقت کن . روم نمیشه دیگه توی ...
یه دفترچه بردار همون موقع اسم کتابا و گیرنده و بنویس
بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱