چجور شهریه؟ امکاناتش خوبه؟ میدونم مردمش خوبن ولی با غریبه و مهمون چطورن؟
من دانشگاه گنبد کاووس قبول شدم با شهر خودم ۱۵ ساعت فاصله داره ( مشاورم انتخاب رشتهمو اشتباه انجام داد انقد شهر دور افتادم). حالا خیلی استرس دارم از خانواده خیلی دورم اگه کاری مشکلی برام پیش بیاد. اطرافیان همه دانشگاه های نزدیک قبول شدن نهایتا سه ساعته آخر هفته ها میان خونه هر مشکلی پیش بیاد یا سریع برمیگردن یا خانواده میرن پیششون ولی من خیلی دورم اونحاهم هیچ فامیلی ندارم. اینکه شماره خیلی خوشحالم چون من عاشق شمالم ولی استرسم دارم
برام بگید از شهرتون و اینکه دانشگاه آزاد چقد از مرکز شهر دوره؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔
چه رشته ای قبول شدی اونم ازاد ۱۵ ساعت فاصله؟اگ رشتت ارزششو نداره اصلا نروخیلی گرم و خشکه اصلا تو سر ...
وااااای نه توروخدااااااا الهی خدا از مشاورم نگذره رتبه م خیلی خوب بود پرستاری شهر نزدیک میاوردم رید تو آینده و همه زحمتام هوشبری قبول شدم خانواده به زور میفرستن