2777
2789
عنوان

یکسری خانومها چطور انقدر سفیدن صورتاشون انگار نور میده

| مشاهده متن کامل بحث + 1366 بازدید | 59 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من جزو همون خانما ام 😂😂ولی خیلی ام خوب نیست چون هیچ کرم پودری به‌ روشنی پوست خودمون نیست کرم و ضد ...

افرین منم مشکلم همینه من قهوه ای میشم 

فقط فعلا ضد آفتاب سنتلا خوبه برام

من نوشه ور میزنممحصول قدیمیهمه هم بهم میگن چرا اتقدر صورتت سفیدهسفید هست البته آلودگی و اکه هارو از ...

نوشه ور دیگه چیه پماده؟ 

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

وااای اسی حرف دل منو زدی من مشهدم هروقت میرم حرم اینقدرررر ازاین مدل سفیدا میبینم که نگو ببین سفیدیش ...

دقیقا من تو حرم ها سفید و خوشگل زیاد می.بینم همش میگم پ چرا من این شکلی نیستم؟!

وقتی لب پرتگاهی نگران نباش،یا خدا تو رو از پشت میگیره یا پرواز رو یادت میده....❤️
مگه پوست خیلی سفید قشنگه؟ من پوستم خیلی سفیده ووی اصلا دوست ندارم همیشه کرم یه درجه تیره تر میزنم

اره والا خیلی خوشگلن خانمای سفید ایناییکه سرخ و سفیدن پوستاشون هم معمولا صافه 

نه بابا سفیدای معمولی رو نمیگه که، یه مدلی ان خیلی پوستشون براقه حتی شاید سفیدم نشه گفت ولی برق میزنه پوستسون و شفافه، منم خیلی دیدم اتفاقا چن روز پیش داشتم میگفتم چقد همه پوستاشون صاف و براق شده

دقیقا من تو حرم ها سفید و خوشگل زیاد می.بینم همش میگم پ چرا من این شکلی نیستم؟!

منممممم 

اینقدر حس زشت بودن بهم دست میده

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

مثل پوست مندیروز بعد از چهار ماه رفتم آرایشگاه برا اصلاح آرایشگر می‌گفت ما با این همه کرم و پنکک هنو ...

اسم ضدآفتاب چیه 

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩