ddelbaramdelba مدیر عضویت: 1402/11/28 تعداد پست: 461 عنوان یکسری خانومها چطور انقدر سفیدن صورتاشون انگار نور میده | مشاهده متن کامل بحث + 1366 بازدید | 59 پست جدیدا خیلی تو خیابون میبینم پوستای فوق العاده سفید روشن ،راهکاری داره به ماهم بگید قرص گلوتاتیون یا سفید کننده کسی مصرف کرده؟!احساس میکنم تاثیر قرص یا محصولیه چون قبلا همه اینطوری نبودن الان زیاد شده جدی راهکارش چیه دیروز | 15:31 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
baran6558 عضویت: 1403/07/06 تعداد پست: 9731 نا آخه مشخصه خودشون سفیدن آرایش غیر طبیعی میشه معلوم میشه لوازم ارایششون جنسش خوبه مثلا اگه قیافه اصلی بازیگرا ببینی متوجه میشی پوستاشون اکثرا خرابه
رونیا۹۲ عضویت: 1398/01/22 تعداد پست: 25316 باور کن روتین دارن و به خودشون میرسنعروس خاله های من مثل بردن ژنتیکشونه البته «حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیدهگرفتهشدهی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخشهایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن.»
خانم_دووینتر عضویت: 1403/11/14 تعداد پست: 6572 آخه قبلا تک و توک سفید میدیدی الان همه نورانین😂 شاید آرایش میکنن عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀
melikamelikamelika عضویت: 1404/06/11 تعداد پست: 397 من نوشه ور میزنممحصول قدیمیهمه هم بهم میگن چرا اتقدر صورتت سفیدهسفید هست البته آلودگی و اکه هارو از ... اسمش نوش وره؟
melikamelikamelika عضویت: 1404/06/11 تعداد پست: 397 باور کن روتین دارن و به خودشون میرسنعروس خاله های من مثل بردن ژنتیکشونه البته مثل چی؟؟؟؟مثل برده؟
رونیا۹۲ عضویت: 1398/01/22 تعداد پست: 25316 مثل چی؟؟؟؟مثل برده؟ برفکیبورد لعنتی «حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیدهگرفتهشدهی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخشهایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن.»
ddelbaramdelba مدیر استارتر عضویت: 1402/11/28 تعداد پست: 461 برفکیبورد لعنتی منم برده خوندم گفتم برده ها که سفید نیستن😂😂😂😂😂😂🤣
رونیا۹۲ عضویت: 1398/01/22 تعداد پست: 25316 منم برده خوندم گفتم برده ها که سفید نیستن😂😂😂😂😂😂🤣 نه بابا اینا پولدار هم هستن زیبا هم هستنشوهر و بچه خوبم دارنکلا خوشبختند برده کجا بود «حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیدهگرفتهشدهی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخشهایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن.»
مهرسانا1112 عضویت: 1397/06/23 تعداد پست: 7762 وااای اسی حرف دل منو زدی من مشهدم هروقت میرم حرم اینقدرررر ازاین مدل سفیدا میبینم که نگو ببین سفیدیشون یه مدلیه که قدیم نبود برق میزنه پوستشون عین هلو سرخ و سفیدن یه طور خاصیه سفیدیشون من حس میکنم همشون یه کار خاصی میکنن 💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀♥️
avacado_cloud عضویت: 1400/01/12 تعداد پست: 3034 بنظرم قشنگترین رنگ پوست گندمی روشن با اجزای صورت هماهنگ، خیلی سفید چنگی به دل نمیشه 🪶
ddelbaramdelba مدیر استارتر عضویت: 1402/11/28 تعداد پست: 461 وااای اسی حرف دل منو زدی من مشهدم هروقت میرم حرم اینقدرررر ازاین مدل سفیدا میبینم که نگو ببین سفیدیش ... دقیقا منم میگم قبلا اینجوری نبود کسی من خودمم سفیدم ولی نه اونقدر نمیدونم چه کار میکنن
مهرسانا1112 عضویت: 1397/06/23 تعداد پست: 7762 دقیقا منم میگم قبلا اینجوری نبود کسی من خودمم سفیدم ولی نه اونقدر نمیدونم چه کار میکنن کاش میشد بفهمیم 💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀♥️
ddelbaramdelba مدیر استارتر عضویت: 1402/11/28 تعداد پست: 461 کاش میشد بفهمیم نمیگن 😁😂منم خیلی ددس دارم این بلاگر هست لره فکر کنم اسمشو یادمنمیاد خیلییی سفیده از اون خیلی خوشم میاد
shiriniiiiiiishirin عضویت: 1404/07/01 تعداد پست: 188 من نوشه ور میزنممحصول قدیمیهمه هم بهم میگن چرا اتقدر صورتت سفیدهسفید هست البته آلودگی و اکه هارو از ... چی هست ؟؟