2777
2789
عنوان

یکسری خانومها چطور انقدر سفیدن صورتاشون انگار نور میده

| مشاهده متن کامل بحث + 1366 بازدید | 59 پست

باور کن روتین دارن و به خودشون میرسن

عروس خاله های من مثل بردن 

ژنتیکشونه البته

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثل چی؟؟؟؟مثل برده؟

برف

کیبورد لعنتی

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

منم برده خوندم گفتم برده ها که سفید نیستن😂😂😂😂😂😂🤣

نه بابا اینا پولدار هم هستن 

زیبا هم هستن

شوهر و بچه خوبم دارن

کلا خوشبختند برده کجا بود

وااای اسی حرف دل منو زدی 

من مشهدم هروقت میرم حرم اینقدرررر ازاین مدل سفیدا میبینم که نگو 

ببین سفیدیشون یه مدلیه که قدیم نبود 

برق میزنه پوستشون 

عین هلو سرخ و سفیدن 

یه طور خاصیه سفیدیشون 

من حس میکنم همشون یه کار خاصی میکنن

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

وااای اسی حرف دل منو زدی من مشهدم هروقت میرم حرم اینقدرررر ازاین مدل سفیدا میبینم که نگو ببین سفیدیش ...

دقیقا منم میگم قبلا اینجوری نبود کسی 

من خودمم سفیدم ولی نه اونقدر نمیدونم چه کار میکنن

دقیقا منم میگم قبلا اینجوری نبود کسی من خودمم سفیدم ولی نه اونقدر نمیدونم چه کار میکنن

کاش میشد بفهمیم

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩