2777
2789
عنوان

نمیفهمم پسره دوسم داره یا نه🙂 دخترک درخشانم بیاین کمک🎀🫀

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 65 پست
نه بابا هنوز نرفتم😂قبل اومدن رتبه یه دندون پزشک عاشقم شد ولی حس میکردم تستوسترون کم داره ردش کردم.ا ...

از جوجه گفتنش معلومه دنبال چیه 😂 مونده تا نر هارو بشناسی . نر نره حالا چه خوشتیپ چه بد تیپ. 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

نه هیچی نگو فقط خودت رو بکش توی رفتار کنار اون اگر خودش بخواد بلده چیکار کنه وگرنه مدت طولانی وقتش ر ...

ببین گلی. میگم.  ما الان هر روز با هم چت میکنیم... منو قبلا دیده بود چند بار و بهم گفت از رفتار و خانوم بودن و چهره و همچیت خوشم اومده... دو ماه پنهونی منو دوس داشت به گفته خودش و بعد جلو اومده. الان ولی رفتاراش خیلی برام عجیبه. حس میکنم خیلییی شیطونه و اهل اون مسائل... ولی میگم شایدم منو واقعا دوست داره. مشکل اینه که من دوسش دارم... نمیدونم واقعا

💄🩺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین گلی. میگم. ما الان هر روز با هم چت میکنیم... منو قبلا دیده بود چند بار و بهم گفت از رفتار و خا ...

ببین من تجربه ی همچین آدم سمی رو دارم اینا فیلمه خواهشا گول نخور که ممکنه داشته باشه نداشته باشه اگر اومد مستقیم حرف زد اسم گذاشت روی رابطه مرز ها رو مشخص کرد اونوقت میشه روش حساب کرد فداتشم

یعنی مستقیم نگم بنظرم بهتره جدا بشیم و تو به من حس امنیت نمیدی؟

نهههه اصلااا اصلاااا نکنیا تو هم مثل خواهر من خواهرانه میگم بهت مرده میزاره میره فقط بزار مرز ها و نوع و اسم رو مشخص کنه اگر دیدی بازی در میاره بدون توی آب نمکی

ببین من تجربه ی همچین آدم سمی رو دارم اینا فیلمه خواهشا گول نخور که ممکنه داشته باشه نداشته باشه اگر ...

میدونی ما الان هشت روزه حرف میزنیم

یه بار بین حرفاش گفت یه مقدار جلوتر بریم اشنا بشیم راجب این چیزا حرف میزنیم و بحث موندنه... گفت به سنی رسیدم که بتونم تصمیمات جدی بگیرم و سن تو هم اگه کمه،‌جوجه منی و فلان😬😬 چه غلطی کنممم دوسش دارمممم ولی حس ششم میگه به سرزمین گ.ا میرم😂💪🏻

💄🩺

میدونی ما الان هشت روزه حرف میزنیمیه بار بین حرفاش گفت یه مقدار جلوتر بریم اشنا بشیم راجب این چیزا ح ...

اوههه من چهارسال رفت و آمد باهاش داشتم ولی تهش کشید زد زیر همه چیز اینکه توی هشت روز اینه دیگه تا تهش رو بخون مهلت بده بزار مشخص کنه اگر نکرد خودت رو نجات بده وگرنه دور از جون بیچاره میشی 

اوههه من چهارسال رفت و آمد باهاش داشتم ولی تهش کشید زد زیر همه چیز اینکه توی هشت روز اینه دیگه تا ته ...

حله. مرسی عزیز دلم. پس الان عادی رفتار کنم و زمان بدم همو بشناسیم. و نگم بیا جدا شیم و اینا.‌.بزارم یه کم جلو بره...

💄🩺

از جوجه گفتنش معلومه دنبال چیه 😂 مونده تا نر هارو بشناسی . نر نره حالا چه خوشتیپ چه بد تیپ.

وای جدی؟؟ آخه من ۲۱ سالم میشه چند روز دیگه

ولی اون ۳۰ داره میشه😂

واسه همین میگه جوجه. یا بچه پررو هم بهم میگه😂😂

💄🩺

اره دقیقا ولی وا نده بهش هیچجوره نه توی رفتار نه چیزای دیگه

حله. ببین چون خیلی مهربونی خواهرانه کمک میکنی یه سوال دیگه بپرسم🥲🩷 من یه شب گند زدم بهش گفتم دعا کن یخم آب نشه باهات وگرنه... لاب لاب لاب یه چیزایی گفتم مثبت ۱۸😂 ولی بعدش پشیمون شدم که گفتم. امروز اشاره کرد به اون حرفا. گفتم نگو. من سختمه. دیشب اشتباه کردم گفتم😂 اونم گفت عههه؟ باشششه و اینا😂😂 خنده خنده ردش کردیم😂 ولی دوس نداشتم اون هارو بگم حس میکنم الان فکر اشتباهی شاید بکنه. از اینجا به بعد یه کم سنگین تر باشم و از اون چیزا نگم اکیه یا باید کاری کنم؟

💄🩺

حله. ببین چون خیلی مهربونی خواهرانه کمک میکنی یه سوال دیگه بپرسم🥲🩷 من یه شب گند زدم بهش گفتم دعا ک ...

عزیزمی ❤️❤️🌸دیگه هیچوقت نگو اصلا اگر هم گفت باهاش معذب برخورد کن و خیلی جدی وگرنه در سو استفاده رو خودت باز کردی  

وای جدی؟؟ آخه من ۲۱ سالم میشه چند روز دیگهولی اون ۳۰ داره میشه😂واسه همین میگه جوجه. یا بچه پررو هم ...

میدونم چون سنت کمه اینجوری میگه .. ولی خب فیلمشونه اینا زبون بازن . 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**