2777
2789

بچه ها

من با اقایی دارم اشنا میشم. من ۲۱ سالمه اون ۲۹ سالشه.

دانشجوی پزشکی ام و اون پزشکه.

از یه طرف انگار دوسم داره و هی سعی داره بهم نزدیک بشه

از یه طرف نمیفهمم دوسم داره یا نه. حس میکنم خیلی مغروره و میخواد همه دخترا دنبالش باشن و الان که من اینجوری نیستم حرصش میدم😂💅🏻

نمیفهمم واقعا... از یه طرف هم من خیلی اشنا هستم.

اصلا نمیفهممش. از شما هم توقع ندارم پیشگویی کنین. فقط بیاین کمکککک🥲😂🫀

💄🩺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب الان چه جوری کمک کنیم؟

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

اگر کاری کرد که به شک افتادی که دوستت داره یا نه بکش کنار چون داره بازی میکنه مردا اصلا پیچیده نیستن ...

بنظرت بهش بگم بیا اشنایی رو ادامه ندیم؟

اخه من ازش خوشم میاد و بعد اکسم، تنها کسیه که دیدم باکلاسه و سرش به تنش می ارزه... نمیدونم واقعا...خوشم میاد ازش ولی حس میکنم تهش هیچی نیست... نمیدونمممم

💄🩺

اگر کاری کرد که به شک افتادی که دوستت داره یا نه بکش کنار چون داره بازی میکنه مردا اصلا پیچیده نیستن ...

اره واقعا اگرم نخوان بدون هیچ رودربایستی طرفو ول میکنه

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔
یه مرد وقتی دوست داره متوجه‌میشی وقتی مبهمه برات یعنی نداره

مبهمه... پس چرا بنظرت انقدر داره بهم نزدیک میشه؟ هدفش چیه...

اخه اگه اون مسائل باشه کلی دختر هستن که بازن از اون جهات. چرا من؟؟ 

💄🩺

آدم مغرور و بیخیال پسر چی هس که حالا مغرورش چی باشع ! 

دیوونت میکنه ، فقط در یه صورت رام میشن اینا که عاشق شن که اغلب پسرای مغرور نمیشن ، طبق تجربه . 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بنظرت بهش بگم بیا اشنایی رو ادامه ندیم؟اخه من ازش خوشم میاد و بعد اکسم، تنها کسیه که دیدم باکلاسه و ...

نه هیچی نگو فقط خودت رو بکش توی رفتار کنار اون اگر خودش بخواد بلده چیکار کنه وگرنه مدت طولانی وقتش رو میگذرنه تهش هم میره بدون هیچی تعهدی بدون هیچ اسمی و خلاص

دخترک مگه رفتی دانشگاه که کیس پیدا کردی😂😂😂😂

نه بابا هنوز نرفتم😂

قبل اومدن رتبه یه دندون پزشک عاشقم شد ولی حس میکردم تستوسترون کم داره ردش کردم.

الانم قبل رفتن به دانشگاه با این اوکی دارم میشم ولی حس میکنم نمیفهمم دوسم داره یا نه... هیچوقت بهم نمیگه دوست دارم. مبگه مگه میشه دوستت نداشت جوجه ؟(چون سنم کمتره میگه جوجه😂) خیلی خوش تیپ و اقاست ولی نمی فهممش...

💄🩺

مرد اگه دوستت داشته باشه برات کوه میکنهبنظرم ایشون دون ژوان هست، تا زمانی که شما رو فتح نکرده براش ج ...

هنوز هشت نه روزه حرف میزنیم...

نمیدونم. منم حس میکنم این مدلی که گفتی شاید باشه

💄🩺