2777
2789

یازدهمم دیروز میرفتیم خونه پسرعموم بابام واس بچشون هودی و کلی خوراکی خرید بعد یکی دو کیلو هم موز خرید من یعنی فشاری شدم از کارای بابام

حالا امروز صبح من خواستم برم مدرسه معمولا ۶۰ هزارتومن میدن واس خرجی مدرسه بابام ۵۰ تومن داد گفتم بابا ۸ ۹ ساعت اونجام لاقل ۶۰ تومن بده گفت نه ۱۰ تومنی ندارم گفتم خو ۱۰۰ تومن بده ۶۰ تومن خرج میکنم گفت نمیشه منم گفتم پس منم پول نمیخوام اونم گفت باشه بعد یکم رنگم پریده بود مدرسه اینا رفیقم گفت حالت خوبه گفتم صبحونه نتونستم بخورم فلان گفت به زور بیا این نون و پنیر منو بخور:/زیاد هم صمیمی نیستیما منم تشکر کردم و آخرش قبول کردم الان هم یه حس بیچارگی دارم هم اینکه چجوری لطف دوستمو جبران کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستت که بخاطر جبران بهت خوراکی نداده.

ولی برا تشکر فردا ساندویچ کو کو درست کن ببر با هم بخورین

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

اخ چیه شبیه بدبخت ها من بابام این همه پولداره باید نون و پنیر بقیه رو قبول کنم؟اولین باره تو همچین م ...

خوب پس خدا رو شکر کن عزیزم چون موقعیتی شد بیچاره هارو درک کنی 

باور کن کسایی هستن برا سه وعده التماس میکنن 

😔🖤

اخ چیه شبیه بدبخت ها من بابام این همه پولداره باید نون و پنیر بقیه رو قبول کنم؟اولین باره تو همچین م ...

خوب مجبور بودی حالت داشت بد می‌شد از روی گرسنگی که نون و پنیرش رو نمی‌خوردی