2777
2789
عنوان

دعا کنید نجات پیدا کنم یا بمیرم💔

180 بازدید | 18 پست

هیچکسو ندارم باهاش حرف بزنم دردمو بگم

فقط اینجارو دارم که با شماها حرفامو بزنم:)

شوهرم خیانت کرده تازه عقد کردیم نمیتونم جدا بشم شرایط اصلاااا ندارم حالم خیلی خرابه میگه ببخش ولی من نمیتونم دیگه دوسش داشته باشم و نگاش کنم

چجوری ادامه بدم؟ طلاق که اصلا نمیشه

خودمو بکشم یا چجوری سر کنم باهاش؟😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالته؟خیانت ج بوده؟

۲۳ سالمونه جفتمون خیانتش در حد چت بوده

تاپیک قبلیم گذاشتم چتاشو کامل ولی خدا میدونه کار دیگه ای هم کرده باشه بعید نیس یا بعدا بکنه

نه میتونم تحملش کنم نه ببخشم چون من هیچی کم نداشتمنه میتونم جدا شم چه غلطی کنم

ای بابا

خانوادت پشتت نیستن؟

ببین عزیزم دوران نامزدی طوری هست که حرف دختر به نظر من حکم پادشاه رو داره

اون نباید تو دوران لذت بخش عقد خیانت میکرد

به نظر من خدا با تو بوده که این چنین سرّش آشکار شده

پس فردا حاملگی هست مریضی هست 

مرد بره خیانت کنه؟

به نظر من ساده نگذر

با یه بزرگتری در میون بذار

اگه نمیتونی طلاق بگیری کاری کن عمرا دنبال کثافت کاری نباشه

۲۳ سالمونه جفتمون خیانتش در حد چت بودهتاپیک قبلیم گذاشتم چتاشو کامل ولی خدا میدونه کار دیگه ای هم کر ...

چتها شو به خونواده ت نشون بده و بگو دیگه نمیتونی باهاش ادامه بدی و اگه اصرار کنین خودمو میکشم " حتما برات یه فکری میکنن 

عزیزم 

من الان چتا رو دیدم، اولا اینکه تو اون تاپیک گفتی قبل از عقدتون بوده، دوم اینکه توی چتا خیلی چیز ناجوری که نگفتن اگه فقط همینا بوده، ولی خب به هر حال سر و گوشش میجنبه. باید یه جوری ازش زهر چشم گرفته بشه و بترسونیش از هر چیزی که فک میکنی بخاطرش حساب میبره. هیچ بعید نیس که بعدها تکرار بکنه، مهریه ت چقدره؟