2777
2789
عنوان

چرا میگن شیفتای شب پرستاری خیلی سنگینه🤕🤕🤕🤕🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 1268 بازدید | 79 پست
وای منم ده نفر میگن پرستاری خوبه مبارکت باشه اونارو نمیبینمپنج نفر که از بدی هاش میگن همش درگیر اونم ...

باز خوبه تبریک میگن من هیچکس نگفت خودمم نمیگم چی قبول شدم...

خجالت میکشم بگم

ارغوان می بینی؟به تماشاگه ویرانی ما آمده اند...

وای منم ده نفر میگن پرستاری خوبه مبارکت باشه اونارو نمیبینمپنج نفر که از بدی هاش میگن همش درگیر اونم ...

بعضی ها از حسادت ایراد میگیرن 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اینو من اوکیم واسم مشکلی نداره دیگه چیش

۱۲ ساعته بقیه شیفتها ۸

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

اره سخته چون صرفا بیدار موندنه مهم نیست تو اون تایم از شب مغز واقعا خسته هست اگر هم بیداری میخوای اس ...

چاره ای ندارم دیگه چیزی قبول نشدم باید تحمل کنم راه دیگه ای جلو روم نیست

اعصاب و روان سخت نیست؟ 

عزیزم هر شغلی برای خودش یه جور سختی داره اولین چیزی که باید بهش فکر کنی اینه که علاقه داری یا نه ... چون علاقه باشه با شرایطشم کنار میای ... من شغلم جز مشاغل سخته همه میگن برای یک خانم خیلی سخته ولی من واقعا دوسش دارم

دیگه وقتی چاره ای به جز این رشته ندارم باید تحمل کنمیا باید برم از این رشته های با سوابق بخونم بیکار ...

رشته خوبیه 

میگی سختی شیفت شب چیه 

میگم اینا

وگرنه میشه عادت 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

من رفتم تحقیق کردم اصلا هم حقوقشون بد نیس برخلاف اینکه می‌نالن تعرفه دارن یکی گفت ۱۲ساله کار میکنم ح ...

تعرفه اکثر جاها هر ماه گرفته نمیشه 

ممکنه یهو چهارماه یکبار باشه 

تعرفه 15تومن ماهی هم کم پیش میاد 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

شیفت ۱۳ساعت که با اینکه سه ساعت تایم خواب دارین ولی خیلی وقتا انقدر کار زیاد و بخش شبوغه نمیتونین ازش استفاده کنین

دسترسی به پزشکا کمتر در صورتیکه مشکلی پیش بیاد اطلاع دادن بهشون و ارتباط گرفتن سخت تره و خودتیو خودت

دو الی سه نوبت دارو دهی داره

نمونه گیری ها بخش معمولا مربوط به شش صبح که توسط شبکار انجام میشه

تزریق خون معمولا به شبکار میفته

پذیرش بیمار توی شیفت شب بیشتر