2821
2789
عنوان

چرا هیچکس دوستم نداره

136 بازدید | 18 پست

💔🙃

بابام و مامانم گفتن کاش میمردی نبودی 

شوهرم عقدیم همه نقص هامو به روم میاره و اولویت و توجهش خواهراش هستن 

خدا هم دوستم ندارع حتی 😭 اینه همه بهت التماس میکنم مشکلاتم حل کن حتی تو هم منو نمی‌بینی ؛))))))))

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم واقعیت اینه ما در این زندگی تنهای تنها هستیم 

اگر بتونی اینو بپذیری توی زندگیت و به این پذیرش برسی و بفهمی از هیچکس هیچ توقعی نداشته باشی اونوقت حالت خیلی بهتر میشه

😐😐چی بگم من ک بدتر از تو تو سلامتی بدنم گیر کردم بقیه چیزا ک هیچ😔 کاش منپ سالم بودم و حالم خوب بو ...

منم مثل تو هم کنم قرص چاقی کورتون خوردم هیچی💔🙃

سعی کن خودت گلیمتو از اب بکشی و خودتو تو تیم هیچ کس نبینی 

همه ی پدرمادرا خوب نیستن پس خودتو جدا ببین

جلوی شوهرت از خودت تعریف کن و هیچ وقت ایراداتتو جلوش نگو مردا تا وقتی خودت نگی نمیفهمن وقتیم میگه خودت بگواتفاقا این مدلی خیلیم قشنگه و...

یعنی چجوری شده ؟!

فک صورتم ساییده شده یک سانت شاید هم افقی و هم عمودی . فکم زاویه داشت و پهن بود دیگ نیست . چانه ام کوچیک شده چوخ استخوان فکم کوچیک شده و استخون گونه هام رفته تو  و استخون ابروهام . و پیشونیم کوچیک شده و کلا صورتم باعث شده پوستم شل بشه 😣

دکتر رفتی ؟

اره فک و صورت رفتم گفته عکس بنداز همو نرفتم گفتم از استخون باشه درس میشه گف ن . دعا کن حداقل فیلر استخوانی اینا باشه ک زد و بمرور ترمیم شه اعصابم دافونه کم درد داشتم اخ اینم اضافه شد . بخهزر دید چشام کورتون خوردم از استرس زیادی خوردم اون ک درس نشده هنوز اینم اضافه شده

اره فک و صورت رفتم گفته عکس بنداز همو نرفتم گفتم از استخون باشه درس میشه گف ن . دعا کن حداقل فیلر اس ...

عزیزم انشالله هر چه زودتر سلامتی کاملت بدست بیاری برات دعا میکنم 

2825
2823
2791
2779
2792