2777
2789
عنوان

کسایی ک مادرشون فوت کرده بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 43 پست
خدا رحمتشون کنه عزیزم 🖤 منم بعد از چهار سال هنوز کنار نیومدم

خدا رحمتشون کنه من اصلا فلسفه اینک باید انقد زود عزیزمونو میدادیم زیر خاک نمیفهمم یعنی تو خانواده ما من عزیزترین کسمو دادم زیر خاک 

خدا رحمتش کنه چقدر عزیز بود که از دلت کنده نمیشه ولی میدونی چیه گاهی مرگ پدر ومادر جایی خوبه که مرگ فرزند رو نمیبینن 

مادرایی هست که فرزندشون رو از دست دادن اونا دیگه زندگی نمیکنن مردن، انشالله خودت همیشه سلامت باشی ونذر واحسان بدی روحشون رو خوشحال کنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا صبرتون بده.من ۲۸ روزه پدرمو از دست دادم.داغ مادر سختتره؟؟

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین

به این ک فکر کنی همه ما میمیریم بهتر میتونی باهاش کنار بیای

🙂هممون میمیریم اینک چطور و کی یکمی از حاد بودنش کم میکنه خیلی میگن کسی یهویی با تصادف یا سکته و اینا بمیره دردناکه خانوادش میرن تو شک ولی منی ک زجر کشیدنای مامانمو دیدم چیکار کنم ی وقتایی انقد از درد میپیچید ب خودش میگفتم خدایا دیگ تمومش کن راحت بشه یا من خودم راحتش کنم کمتر درد بکشه دیگ 

ماه بعد سومین سالگرد مامانمه

فکر میکنم کنار اومدم ولی روحیم بعد فوتش داغون شد

درسام که شاگرد زرنگ بودم داغون شد

کنکور قبول نشدم 

هرجا مادری دختری میبینم که فاصله سنیشون مثل منو مامانمن قلبم دردمیگیره از نبودش

خیلی به محبتش نیاز دارم💔💔

عزیزم خدا رحمتش کنه اون دنیا فارغ از هر درد ورنجی این دنیا همش عذابه واسه اموات اونجا بدون رنج وناراحتی غقطما هستیم که به خاطر اونا عذاب میکشیم تو باید فکر مادرت رو رها کنی چون اگه بهش فکر کنی مادرت تعلق خاطرش به این دنیا بریده نمیشه ودایم عذاب می‌کشه وای اگه به فکرت رهاش کنی اون هم اینجا رو رها می‌کنه وله دنبال زندگی پس از این دنیا می‌ره و آزاد و رها از هر درد و رنجی پس رهاش کن اگه دوسش داری وفقط برای آرامش روحش دعا کن مطمئن باش به آرامش مطلق میرسه در ضمن من هم بابام به شدت مظلوم و مهربونم بود ومن فقط وابستگیمدبه بابام بود نه به مادرم العان سه ساله که فوت شده مرگش برام خیلی سخت بود ولی سعی میکنم بهش فکر نکنم که هم خودم رو عذاب ندم هم بابام رو فقط برای آرامش دعا میکنم توهم برار مادرت به آرامش برسه

خدا رحمتشون کنه عزیزم به نظرم داغ پدر با مادر اصلا قابل مقایسه نیست

ممنون دوست عزیز

انگار شیرازه خانوادم گم شده.و مادرم غریب و بی پشت وپناه

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین

خدا صبرتون بده.من ۲۸ روزه پدرمو از دست دادم.داغ مادر سختتره؟؟

خدا پدرتونو بیامرزه عزیزم خدا بقیه عزیزانتونو حفظ کنه من پدرم زندست ولی بخدا قسم حاظر بودم بابام یا داداش ۲۰ سالم یا شوهرم  داغشونو ببینیم اما کم مادرمو نبینم بنظر من ستون خونه مادر بود روشنایی خونه مادر بود  من یکساله کسی نازنو نکشیده موهام عادت ب نوازش مامانم داشتن دیگ ندارم کسیو  اول هر فصل اون مادره ک حواسش هست چی میوه و خوراکی میاد برات بزاره کنار  بچه هارو مادره دور هم جمع میکنه

سال ۹۷ مادرم فوت کرد هیچ کس خبر نداشت. پدرم تا چند ساعت گوشیش خاموش بود رفته بود باغ خواهر وسطی خارج کشور، کوچیکه مدرسه بود با آمبولانس رفتم بیمارستان گفتن فوت شده دنیا رو سرم خراب شد، به نامزدم خاله م گفتم ماما مریض بیمارستانیم نگو آمبولانس تموم کرده و به روم نمیارن هیچی از مرگ نمیفهمیدم  بابام بعد چند ساعت که رفته بود خونه یجورایی فهمیده بود اومد هنوز جلو چشمامه نشسته بود بغل دیوار دستاش رو سرش منو نگاه می‌کرد ، خواهر کوچیکه که هشت سالش بود زنعموم گفته بود مامانت رفته پیش خدا تازه پارسال تونستم حس واقعیشو از اون لحظه بفهمم خواهر وسطی هم که زنگ زدم گفتم فردا خودتو برسون ایران بابابزرگمون حالش خوب نیس می‌خواد تو رو هم ببینه که مستقیم عموم برد سر خاک و اونجا فهمید 😔

مگه میشه فراموش کرد خواهر ؟ 

مجبور شدیم قوی باشیم به خاطر پدر به خاطر خواهرا 

مامان من چهل سالش بود و خواهرم ۴۰ روز بود که مهاجرت کرده بود و مامانم از جلسه اولیا خواهر کوچیکم برمیگشت که اینطور شد 

کاش بشه منم یه روز تاپیک بزنم مادر شدم باردارممممممممممممممممم 😍

قربونت برم عزیزم آره میدونم خیلی سخت سعی کنین بیشتر کنار مادرتون باشین

ممنون عزیز

اگه این شوهرا بزارن و غر نزنن

ماه بعد سومین سالگرد مامانمهفکر میکنم کنار اومدم ولی روحیم بعد فوتش داغون شددرسام که شاگرد زرنگ بودم ...

خدا رحمتشون کنه میفهممم چی‌میگی کلا میدونم تو دلت چی میگذره دختریو میبینم ک واس مامانش ناز میکنه باهم میرن خرید کنار همن خیلی رک بگم بهشون غبطه میخورم میگم کاش هیج وقت دلشو نشکنی دختر نمیدونی بعد اون چی میکشی