2777
2789

ببینید دوستان لطفاً قبل از اینکه پاسخ بدید متن رو بخونید

سه حالت داره 

یا شما شاغل و مستقلی و انتظار پول از همسرت نداری 

یاشما خانه دارو وابسته ای انتظار پول از همسرت داری

یا شما شاغل و مستقلی اما همچنان انتظار پول از همسرت داری 

من احتمالا گزینه سوم بشم 

ولی خجالت میکشم چه جوری از همسر باید پول گرفت 

مثلا بگی پول بده یه کیلو پیاز بگیرم؟

این چیزا رو که لیست مینویسی خودش خواست میگیره 

من منظورم پول برای خرج خودته

مثلا بخوای رژی اردکانی مامی روسری چیزی بخری 

میگی پول بده رژ بخرم؟

بعد بعدش که پول میگیری حتما باید لپشو بوس کنی؟

از دوران عقد پول میگرفتید؟

یا میگید عشقم بپر بریم خرید مثلا میگی وای رژم تموم شده

من احساس بدی بهم دست میده مثلا اگه قهر باشین رژ و مامت تموم شده باشه باید بوبگیری و زشت بمونی تا آشتی کنید بوسش کنی پول بده؟

من گذینه دو هستم

زنگ میزنم میگم پول این ماهو بریز

خرج کل ماه خونمون میفرسته

کم بیاد اخر ماه باز زنگ میزنم کم اومد بریز😐

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا انقدر سخت میکنی

نگو میخوام چی بخرم

بگو عزیزم من میخوام برم خرید یکم پول واریز میکنی

حقته دختر

باید بگیری

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

خیلی بزرگش کردی 

شما چه مستقل باشی نباشی نیاز هاتو به همسرت میگی ، و باید بگی امروز خرید دارم .. این مقدار بزن برام ممنونم 

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

خریدای خونه رو خودش انجام میده.برای خودمم بخوام برم خرید کارتش میگیرم میرم😁منتی هم نداره.اگرم چیزی بگه بگه خرجمون زیاده فلانه نمیشه با شوخی جوابش میدم نهایت بگه امروز پول ندارم دو روز دیگه،برو

من گزینه اول هستم 

اما اگر نیاز به پول داشته باشم واضح میگم برای فلان چیز انقدر پول میخوام 

یا درمورد مسئله اجاره خونه گفتم سهم من که 5 هست برام یکم زیاده من 4 میدم و پس انداز رو بیشتر میکنم 

واضح حرفمو میزنم.

اگر هم شاغل نبودم اول هر ماه میگفتم پول بریزه حساب خوشم نمیاد برای هر چیزی بگم انقدر پول میخوام

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

من گذینه دو هستمزنگ میزنم میگم پول این ماهو بریزخرج کل ماه خونمون میفرستهکم بیاد اخر ماه باز زنگ میز ...

میشه بپرسم ماهی چقدر میگیرید و هزینه های خونه رو مدیریت کردن سخت نیست؟

من خودم مثلا ممکنه پول مرغ و گوشتو بدم همشو چیپس پفک بخرم

خیلی بزرگش کردی شما چه مستقل باشی نباشی نیاز هاتو به همسرت میگی ، و باید بگی امروز خرید دارم .. این ...

اگه نداشته باشه بده چی گناه داره خجالت می‌کشه

خودش باید هرچقدر داشت بده