2777
2789
عنوان

خسته شدم انقدر مسخرم کردن

203 بازدید | 16 پست

خانوما من بخاطر ورزش رزمی که کار میکنم چند سال پیش فکم شکست 

بخاطر همین زاویه ی اون سمتی که شکسته یکم کجه 

بخاطر همین خییییلی مسخرم میکنن 

من جوابشونو نمیدم و اصلا به روی خودم نمیارم . اما بخدا خیلی داره آزارم میده 

همش میگم حرفاشون به کتفمه ولی بازم ته وجودم غمگینم 

چی جوابشونو بدم که دیگه چیزی نگن ؟ 

من دیدم که آدمی می‌تواند شفای آدمی شود!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو عرضه داری توام ورزش کن و کو....ن گشادتو تکون بده 😃

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

منم توی تصادف فکم شکست و یکم به همون سمت انحراف داره ولی خیلییی کمه و هیچکی توی نگاه اول نمیفهنه 

دارم میرم عمل اصلاحی فک انجام بدم که کاملا درست شه 

خوب توهم میتونی اینکارو بکنی برای اعتماد به نفست هزینش هم زیاد نیس بیمارستان دولتی حدود ۱۵_ ۲۰ تومنه

تنها تلاشم روی خودمو و هدفامه 💫🦋

آره زندگی در کنار آدم های بیشعور ناراحت کننده است ولی نباید همیشه ناراحت بمونی شما رفتی سمت چیزی که دوست داشتی و مثل هر ورزشکار دیگه ای صدمه دیدی و اگه خودت باهاش مشکلی نداری حرف بقیه رو چیکار داری؟؟

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

آره زندگی در کنار آدم های بیشعور ناراحت کننده است ولی نباید همیشه ناراحت بمونی شما رفتی سمت چیزی که ...

اون لحظه که دارن حرف میزنن من محل نمیدم 

و با خودم میگم به کتفم 

ولی تنها که میشم یا زمانی‌ کا میرم تو خودم یه حس عجیب غمی دارم بخاطر همین داستان

من دیدم که آدمی می‌تواند شفای آدمی شود!