سلام دوستان من خواننده خاموش بودم خیلی وقته ،یک مشکلی برام پیش آمده نیاز به کمک دارم ما روستا زندگی میکنیم چند ماهه شوهرم با برادر هاش یک کار شریکی زدن پرورش گوسفند 800 تومن پول داشتن دام خریدن و 1میلیارددیگه هم کنارش دام نسیه کردن و چک دادن زد و کارشون نگرفت مجبور شدن به یک آقایی بفروشن یک جا، اون آقا هم به ما چک داد حالا خبر رسیده که چک هاش داره یکی یکی برگشت میخوره(هنوز موئد چک ما دوماه دیگست) حالا شوهرم میگه اگر پول ما رو نداد مجبوریم یک پراید داریم و طلاهای من رو بفروشیم برای چک یک میلیاردی اون برادر های دیگش هم چیز زیادی ندارن فقط جاری هام طلا دارن و یکیشون هم یک وانت کهنه این برادر ها سر زندگی ما قمار کردن یک جورایی، حالا نمی دونم منم طلاهامو بدم سر این موضوع یا نه یکی از جاری هام گفت اگر شوهرم پشت میله های زندان ببینمش بازم طلاهامو نمیدم(جا داره بگم رابطش اصلا با شوهرش خوب نیست و دوستش ندارع) دارم دیوونه میشم هر چی داریم و نداریم داره از دستمون میره تازه یکم داشت زندگیم از نظر مالی بهتر میشد یکم طلا گرفته بودم برا خودم
هرچی اونا دادن تو هم بده منم طلاهام فروختم که جاری ماشین دار بشه بعدش بخدا یه تشکر اگه تو ازش دیدی م ...
واای چقدر شبیه منی دقیقا منم ۵سال پیش ۴تا النگو و ۲تا انگشتر دادم که شوهرم با این برادر شوهرم که وانت داره کار راه بندازن و همین وانت رو خرید با یکم مصالح برای کارشون، اونجا هم درست کارشون نگرفت دو سال هیچ سودی به ما ندادن بعد از دوسال اینقدر به شوهرم گفتم رفت پولمون رو بگیره با اون پولی که گرفت فقط شد دوتا النگو بگیرم چقدر ساده بودم و شوهرم همیشه هوایی خانواده سو استفاده گرشو داشت
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!