2777
2789
سپردم ب خودش گفتم قسمت کن باخودش بیام حرمت بگم امام رضا این خیلی بیشتر از چیزیه ک من خواستمممنون میش ...

ایشالا که همین طور میشه 

حتما جانم💕

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جز قران نذر کردم که بخونم سیب رو برای شهید جهان ارا شنیدم شهید پلارک هم خیلی حاجت میدند

عالی

بی زحمت و تو رو خدا دعا کن انشالله حتما همین روزا دانشکده دولتی دندان پزشکی شهرمون ارتودنسی قبل از جراحی فک کنم و امسال بیمارستان دولتی جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دندونام و لثه هامو از دست ندم و نیاز به ایمپلنت و پیوند لثه پیدا نکنم و پول ارتودنسی قبل از جراحی فک و جراحی فکمو خدا برام برسونه دعا کن 😭....

و تو رو خدا دعا کن انشالله آبرو و حیثیت من و عزیزانم هیچ وقت نره و هیشکی من و عزیزانم رو کتک نزنه و هیشکی زیر آب من و عزیزانم رو اصلا نزنه و هیشکی به من و عزیزانم تهمت نزنه و توهین نکنه و من و عزیزانم خیلی خوشحال و موفق و پولدار و آبرو دار و آرامش دار و خوشبخت و خیلی خوش شانس و زیبا شیم و عمر طولانی کنیم😭

عالیبی زحمت و تو رو خدا دعا کن انشالله حتما همین روزا دانشکده دولتی دندان پزشکی شهرمون ارتودنسی قبل ...

چشم عزیزم براتون ایت الکرسی میخونم انشاالله همه دعاهاتون مستجاب بشه ایتا اگه دارید برید تو این لینک کلی واسه چیزیایی که گفتید دعا داره

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم