2777
2789
من چهل روز زیارت عاشورا خوندم براشون چهل روز تموم نشده حاجت مو گرفتم

الهی شکر خدا ممنون دورت بگردم

بنظرت منم ۴۰ روز زیارت عاشورا بهشون هدیه بدم حاجت ازدواجم میگیرم

البته الان یاسین هم هدیه ب امام رضا میکنم احزاب هم میخام بخونم و ذکر یالطیف 

شباهم اگ بتونم واس شهید زیارت عاشورا بخونم

عزیزم من چجوری حاجت ازدواجمو بگیرم سخت محتاجم

نذر کن همین به شهدا خیلی خوبه بعد بسپر بخدا من میگفتم خدایا من حرف تورو گوش کردم و عفت دارم تو هم بهترین بختو برام قرار بده انشاالله همسرم خیلی خوبه همه سختی دارند منم دارم ولی در کل خدارو شکر راضیم

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین جمله ای که نوشتم رو بگید میشه صیغه نذر هر چی دوست دارید من برای شهدا بیشتر جز قران میخونم

ممنونم فداتشم دعا میکنی حاجت بگیرم از شب اگ توفیق داشته باشم بخونم زیارت عاشورا

البته یاسین هم هدیه میکنم ب امام رضا سوره احزاب و ذکر یا لطیف هم میگم

برای ازدواج 

آیت الله بهجت فک کنم میگفتن که نماز جعفر طیار رو بخونین از روی ذات المعاد

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹
نذر کن همین به شهدا خیلی خوبه بعد بسپر بخدا من میگفتم خدایا من حرف تورو گوش کردم و عفت دارم تو هم به ...

الهی شکر عزیزم الهی فقط خوشی ببینی الهی گوش آسمون پر باشه از صدای خنده های ته دلت الهی خدا بخاد و صاحب شادترین قلب جهان باشی

ممنونم فداتشم دعا میکنی حاجت بگیرم از شب اگ توفیق داشته باشم بخونم زیارت عاشوراالبته یاسین هم هدیه م ...

خیلی خوبه همشون انشاالله حاجتروا بشید منم براتون ایت الکرسی میخونم شما هم یه صلوات برام بفرست مشکلم حل بشه ممنونم

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
الهی شکر عزیزم الهی فقط خوشی ببینی الهی گوش آسمون پر باشه از صدای خنده های ته دلت الهی خدا بخاد و صا ...

مرسی عزیزه دلم انشاالله همینطور برای شما

خیلی خوبه همشون انشاالله حاجتروا بشید منم براتون ایت الکرسی میخونم شما هم یه صلوات برام بفرست مشکلم ...

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم الهی بحق امام زمان تمام مشکلاتت برآورده ب خیر شه

برای ازدواج آیت الله بهجت فک کنم میگفتن که نماز جعفر طیار رو بخونین از روی ذات المعاد

عزیزم نذر سیب و نذر زیارت عاشورا واس شهید ابراهیم هادی انجام بدم دعام کن جاجت ازدواجم بگیمر

الهی شکر خدا ممنون دورت بگردمبنظرت منم ۴۰ روز زیارت عاشورا بهشون هدیه بدم حاجت ازدواجم میگیرمالبته ا ...

امام رضا خیلی مهربونه🥺 مطمئنم یه ازدواج خوب قسمتت میشه

چله زیارت عاشورا رو بنظرم هدیه به چند شهید کن

ابراهیم هادی

نوید صفری

حاج سعید سامانلو

هر سه شهید عزیز خیلی حاجت میدن

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹
امام رضا خیلی مهربونه🥺 مطمئنم یه ازدواج خوب قسمتت میشهچله زیارت عاشورا رو بنظرم هدیه به چند شهید کن ...

من همه زندگیمو مدیون امام رضام اینقد ازش میخام اینقد التماسش میکنمممم ب جوادش قسم میدم ولی حاجت ازدواجم نمیده

خواهر یعنی زیارت عاشورا رو ک میخونم همون ۱ بار ثوابش رو ب ۳ شهید هدیه کنه

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم الهی بحق امام زمان تمام مشکلاتت برآورده ب خیر شه

انشاالله ممنونم عزیزم

من همه زندگیمو مدیون امام رضام اینقد ازش میخام اینقد التماسش میکنمممم ب جوادش قسم میدم ولی حاجت ازدو ...

بسپر به خودش 

به بهترین شکل برات رقم میزنه

بله دقیقا