2777
2789
نه بابا هیچی نمیخاد بمونه دوره ورمش خیلی خوشگله

نه زیاد دوسش ندارم

خدایا شکرت که پسرمو سالم گذاشتی بغلم بعد از ۲سال ناباروری خدا هدیه قشنگشو گذاشت تو دلم و سالم گذاشت تو بغلم😍🙏خدایا شکرت بخاطر سلامتی همسرم و پسرم😘
خب عزیزم اگه نخوری فک کن پولتو ریختی تو جوب

چقد بخورم در طول روز

خدایا شکرت که پسرمو سالم گذاشتی بغلم بعد از ۲سال ناباروری خدا هدیه قشنگشو گذاشت تو دلم و سالم گذاشت تو بغلم😍🙏خدایا شکرت بخاطر سلامتی همسرم و پسرم😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجا زدی؟

کیلینیک شهرمون

بهمن دیره دی برو ک تا عید کامل جا بیوفته

جدی ؟ دکتری که میخوام برم یک سی سی کامل نمیزنه اول نیم سی سی میزنه بعد میگه برو بعداً بیا نیم سی سی دیگه بزنم

منم کلاً میخوام یک سی سی بزنم پس دی برم ؟

من یک زن توانمند ، آگاه و عاشق هستم .

جدی ؟ دکتری که میخوام برم یک سی سی کامل نمیزنه اول نیم سی سی میزنه بعد میگه برو بعداً بیا نیم سی سی ...

اره دی برو منم یه کوچولو از نیم بیشتر زدم 

اره دی برو منم یه کوچولو از نیم بیشتر زدم

چطور شده خودت دوسش داری ؟ من بیشتر دوست دارم فرم بده تا حجم . قسمت وسط لب پایین و بالام پهن تر بشه ، رو به جلو نشه و دو تا قله ی لب بالام به هم نزدیک تر بشه

همیشه اینکارا رو با خط لب انجام میدم خیلی خوشگل میشه و بهم میاد

من یک زن توانمند ، آگاه و عاشق هستم .

چطور شده خودت دوسش داری ؟ من بیشتر دوست دارم فرم بده تا حجم . قسمت وسط لب پایین و بالام پهن تر بشه ، ...

چون قلوه ای شده زیاد دوسش ندارم اگ یع کوچولو کمتر بشه حجمش بهتره