2777
2789
پارسیان رو خوب میخرند؟

تا الان دو سه بار فروختم راحت خریدن ولی خب مثلا یکی بود قیمت بالا نمیخرن باید خورد خورد بفروشی 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

به نظرم نگه دار چون خرید پارسیان خیلی پیشنهاد نمیشه چیزی تا عید نمونده که منم می‌خوام خورد خورد جم ک ...

عه پس همینجور تو کارت پس اندازم جمع میکنم پس 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سودش چطوره؟

مثل طلا 

با قیمت طلا بالا میره.

مثلا تو یه سکه ۵۰۰ سوت بخری همون انگار نیم‌گرم طلاس.

مثلا اگه طلا هفت تومن باشه و تو سه و نیم خریده باشی، موقعی که طلا ده تومنه بخوای بفروشی میشه ۵ تومن

از الان شروع کنی به خرید خیلی بهتره

دیگه کیف و کفش و شلوار یا لباس توخونه ای چیزیه ک ازالان خورد خورد میشه خرید

یا لباس بچه ها

بلوز شلوار شوهرت

مردا لباسشون معمولا شلوار با بلوز خیلی مد خاصی نداره

مگه شب یلدا میخواید چه چیزایی بخرید؟ نهایت دو سه مدل غذا و شیرینی و آجیل و میوه دیگه میخواید چیکار ک ...

واسه عید عزیزم یلدا نه 

من. جای شما باشم کم کم لباس میخرم

سکه اس فردا میگی فلان جا لازمه بزار بفروشم یا پوله میگی خرج‌کنم الان واجبه ولی لباس بخری دیگه خریدی

مثلا کفش ها رو یه ماه بخر

مانتو رو یه ماه

لباسای بچه ها رو یه ماه

یعنی میخوای شب عیدی جوگیر شی هرچی پس انداز کردی خرج کنی برای اجیل و شیرینی مهمونا و مسافرت عید؟؟اینک ...

من برای هر پس اندازم برنامه ریزی دارم پس انداز خودم وام خونگی دارم سیصد میلیون اون در بیاد طلا میخرم این کارت برای پس انداز عید چون عید هم مهمونی میرم هم مهمونی میدم پول باید داشته باشم برای دو هفته کارت خرجی روزمره هم جدا برای هر کاری یه کارت گذاشتم و پولی که دستم میاد تقسیم میشه تو این کارتها کارت پس انداز طلا کارت عید کارت خرید لباس بچه کارت پس انداز عید 

اسفند ماه دوبله سوبله همه چیز رو میفروشن 

حیفه پس اندازت رو اینجوری خرج کنی !

شیرینی ی مدل ارزون بخر 

مانتو هم برای تابستون امسال رو بپوش یا الان برو هنوز حراجی ها هستن بخر

کفش و کیف هم الان بخر

سفر تو عید هم اصلا نمی ارزه هم ترافیکه هم اقامتگاه قیمت رو دوبرابر میکنن

خدایا شکرت❤️

اسفند ماه دوبله سوبله همه چیز رو میفروشن حیفه پس اندازت رو اینجوری خرج کنی !شیرینی ی مدل ارزون بخر م ...

نمیتونم من تو عید باید پول دستم باشه اصلا نمیتونم با صرفه جویی و بدون پول بگذرونم 

یعنی میخوای شب عیدی جوگیر شی هرچی پس انداز کردی خرج کنی برای اجیل و شیرینی مهمونا و مسافرت عید؟؟اینک ...

اما این جوگیری نیستا. پس اندازش برای همون هدفه. خیلی هم خوبه

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

اسی من بهت یه پیشنهاد دارم. به جای پس انداز اگه لباس و وسایل  اینا میخوای از الان خورد خورد بخر. بهتره این جوری. هم دم عید خیلی گرون میشه هم بی کیفیت.

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را