2777
2789

همه بار استرس مشکلات و ضعفاشون رو تحمل میکنیم و به دوش میکشیم 

تا شاید ی روز کارهایی که قول داد رو انجام بده و کسی بشه که قول داد 

ولی اون وقتی قوی شد

به جای برگشتن می‌ره و نسخه بهترش رو خرج ی آدم تازه می‌کنه

کسی که سالها غم و غصش رو نخورد

این موجودات نه بامعرفتن نه حتی انسان

بعد سالها دارم فکر میکنم خودش دوست داره یکی بعد سالها قول و قرار با خواهرشم همین کار رو کنه 

خدا بزرگه ماهو میده به شب من❤ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این کار خیلیییی اشتباهه

خیلی 

من گذر کردم و زندگی جدید ساختم

ولی یادش میفتم هنوز گریه میکنم 

تو حموم 

تو اتاق

همین الآنم اشک تو چشمامه

من اشتباه زیاد داشتم ولی از سر بچگی و ندونستن ولی همیشه بهش وفادار بودم

حقم این نبود 

خیلی من گذر کردم و زندگی جدید ساختمولی یادش میفتم هنوز گریه میکنم تو حموم تو اتاقهمین الآنم اشک تو چ ...

عزیزم ما جذب ادمای هم فرکانس میشیم وقتی کمکش میکنی فرکانسش  تغییر میکنه و دور میشهه باید ادمارو همونجوری ک هستن پذیرفت

فدا سرت گل قشنگم🥹عوضش تجربه شد

تو توی زندگی اون ادم تاثیر خوبی داشتی و خودشم اینو میدونه عزیزدلم و شاید یکم دیر متوجه بشه و حتا تلاش کنه برا برگشتن ولی اون موقع تو نمیخایش

قوی باش تمرکزتو بزار رو پیشرفتت انرژی خودتو بالاببر ب وقتش ادمی ک برا تو باشه خودش میاد تو زندگیت و اینبار ادم درسته این ادمی ک تو میگی کامل نبوده

عزیزم ما جذب ادمای هم فرکانس میشیم وقتی کمکش میکنی فرکانسش تغییر میکنه و دور میشهه باید ادمارو همون ...

من همین کار رو کردم گلم

ولی هنوزم بعد یکسال و خورده ای یادش میفتم گریه میکنم

عزیزدلم غصه نخور قشنگ من حیف چشای خوشگلت ک اشکی بشه درست میشه نفسم من خودمم عاشق بودم حالتو میفهمم و ...

قول میدم 

توکل به خدا

تو چیکار کردی ؟

من همین کار رو کردم گلمولی هنوزم بعد یکسال و خورده ای یادش میفتم گریه میکنم

طبیعیه بخدا من بعد یسال با یکی دیگ رفتم تو رابطه بخدا اومدم قربون صدقش برم همش فکر میکردم دارم برا اون پیام میفرستم اونو تصور میکردم گریه میکردمو باهاش حرف میزدم🫠🫠

ولییی خب اون ادم من نبود یا شایدم بود نمیدونم ولی نباید تنها میزاشت منو