2777
2789

کسی دیگه نداره ولی فک کنم خیلی عوض بشم بردارمش چیکار کنم بنظرتون بردارمش

دلم نمیاد ولی خب دوست دارم بردارم

اعصاب زیادی ندارم ،حوصله بحث و دعوا برای آدم دنبال دعوا زیاد دارم،گزارشیا تو تاپیکم نیاین برین یه جا دیگه ........

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من دایی شو خیلی دوس داره یه خال بالای ابروش داشت میگفتم بردار میگفت داییم هم همینجا خال داره بخاطر داییم دوسش دارم دایی زودتر اون رفت برداشت😂بعدشم شوهرم برداشت اگه موقعیتش باشه صاحب خالم دلش نمیخواد خال تو صورتش باشه

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

بزرگه؟من خال کنار لب رو خیلی دوست دارمالبته خال ریز

نه بزرگ نیست 

اعصاب زیادی ندارم ،حوصله بحث و دعوا برای آدم دنبال دعوا زیاد دارم،گزارشیا تو تاپیکم نیاین برین یه جا دیگه ........

شوهر من دایی شو خیلی دوس داره یه خال بالای ابروش داشت میگفتم بردار میگفت داییم هم همینجا خال داره بخ ...

😂😂😂😂

من و دختر عموم یه خال دقیق یه شکل و یه رنگ و دقـــــیــــــقـــــــا یه جای صورت مون داشتیم

من برداشتم

یه مدت هر وقت منو میدید میگفت چرا برداشتی 😂😂

خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁

منم ی خال گوشه لبم دارم  

جالب اینجاس چند روز پیش  یه روستایی رفتیم تفریح 

گفتم بزار از شهر دور باشم 

از قضا به پیرزنی گیرمون افتاد جوجه کبابو خورد نوش جونش 

اما مخمم خورد از بس حرف زد 

اونم چه حرفایی   

بکی از سخنانش این بود خال لبتو نباید نامحرم ببینه 

گفتم وا خدا افریده دیگه این چه حرفیه 

تا خود صبح حالم بد بود از دست حرفاش درست چند ساعت حرف زد