خیلی خیلی بده خودم چندین مرتبه تجربه کردم از پشت تلویزیون هم که نگاهش می کنم حالم خیلی بد میشه قشنگ همه چیز رو درک می کنم اون نگاه کردانش اون استاک کردناش اون بی قراریا و همه چیز مثلا وقتی دست روی سر بچه ای می کشه یا رفیقاش همه و همه چیز که کنارش هست رنگ و بوشو میگیره و تو ناخودآگاه حسادت ریزی نسبت بهشون داری خیلی بده این حس و حال غریبی و بی قراری و بی توجهی از طرف معشوق خیلی بده کلا من توی این فیلم فقط زلیخارو درک می کنم و حالم خیلی بد میشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏
من عاشق بودن رو میگم من خودم مجردم ولی تو فکر کن زلیخا خیلی سنش کم تر از پوتیفار بود قطعا به اجبار و ...
خب میتونست قبول نکنه و با پوتیفار ازدواج نکنه
تو اینترنت زندگی زلیخا رو خوندم زلیخا اون قدرم بدبخت نبوده که به زور زن پوتیفار شه
خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏
خب میتونست قبول نکنه و با پوتیفار ازدواج نکنهتو اینترنت زندگی زلیخا رو خوندم زلیخا اون قدرم بدبخت نب ...
دیگه حتما یه فکرایی با خودش میکرد خدایی عزیز مصر بود همسر عزیزمصر خیلی ابهت داشت در ضمن پوتیفار خیلی عاشقش بود حتما پوتیفار خیلی تلاش کرده تا به دستش بیاره