mini_pink مدیر استارتر عضویت: 1404/06/07 تعداد پست: 856 عنوان خانومای ریلکسسسس و آروم🤧🙂 87 بازدید | 4 پست سلاممن خیلی زود عصبی میشم بعد وقتی عصبیم بشم نمیفهمم طرفم کیه مخصوصا اگه خودمونی باشه عصبانیتم بیشتر بروز میدم...راهکار بدین چطور خشم اتشفشانیم فوران نکنه🔥👩🏽🚒 رَهرو آن است که آهِسته و پیوسته رود ...🫧🐬 1404/07/27 | 14:00 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
2hanim عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 48689 سلام یه اسپری کوچولو گلاب توش بریز همیشه تو کیفت یا دم دستت باشه عصبی شدی یه میس بزن تو ثورتت قشنگ اون لحظه اتیش خشم ادم خاموش میکنه من خودم بچه کوچیک دارم کلا دم دستمه تا میخوام فوران کنم سریع یه پیس میزنم بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
mini_pink مدیر استارتر عضویت: 1404/06/07 تعداد پست: 856 امضاتو عملی کن تو عصبانیتت 😂🥲گذاشتم جلو چشمم ولی وقتی آدم عصبیه هیچی حالیش نیس رَهرو آن است که آهِسته و پیوسته رود ...🫧🐬
mini_pink مدیر استارتر عضویت: 1404/06/07 تعداد پست: 856 سلام یه اسپری کوچولو گلاب توش بریز همیشه تو کیفت یا دم دستت باشه عصبی شدی یه میس بزن تو ثورتت قشنگ ا ... ممنونم رَهرو آن است که آهِسته و پیوسته رود ...🫧🐬