2777
2789

مثلاً تو تاپیک معلم ها یا هر شغلی که مبری اونی که کلا شغلی ندارع داره از شغل بقیه می ناله از حقوق کم شون از زحمت زیادشون از رشته یک قبولی شوم همش میگن این رشته این شغل بدرد نمیخوره زحمت زیاد داره پولش کمه و... واقعا چرا وقتی خودتون تو اون شغل نیستین اینقد بقیه رو دلسرد میکنید  کاربر تاپیک زده خیلی خوشحالم که دارم معلم میشم بعد نوشتن فرسوده میشی حقوقش کمه شغل مزخرفی هست و... کلا تو فاز ناامید کردن همن

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای من با این دسته کاری ندارم اصلا، حق با شماست

ولی تو همین سایت خیلی از دانشجوهای معلم رو دیدم که توهین میکنن، فکر میکنن برتری خاصی به بقیه دارن، درحالی که من خودمم نظرم همینه که حقوق خیلی کمی داره در مقابل زحمت زیاد( به زبون نمیارم که ناراحت نشه کسی) ولی خیلیاشون فکر میکنن بقیه بهشون حسودی میکنن، با اینکه اکثرا حسودی هم‌ نمیکنن

کلا هر دو گروه عجیبن

چقدردوست داشتم معلم بودم😢

🤞🏻فقط آویزون خداباشید نه هیچ بنی بشری🤞🏻💚حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكيلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعمَ النَّصيرُ💚خدایا من تاوقتی تورودارم.....هیچ جای این تقدیرسرخم نمیکنم😊تاوقتی تورودارم ازهیچ نشدنی ای نمی ترسم🥲تاوقتی تورودارم برام مهم نیست کی چی میگه🙃همین که جلوتوآبرودارباشم کافیه...من تاوقتی تورودارم خسته نمیشم،کم نمیارم...😇تاوقتی دستم رومیگیری وپشت وپناهمی برام فرقی نمی کنه چه مشکلات وسختی هایی پیش رودارم...من فقط باید همیشه تمام تلاشموبکنمُ باقی روبسپرم دست تو..خدایا شکرت که هستی وایمانم روروز به روزقوی ترمیکنی...😘😘💚💚

این ک خوبه ،من تاپیک زدم واسه درد و دل به خانوم با کاربری پونه کلی بدوبیراه بارم کرد ،از خدا خواستم به همون درد مبتلا کنه تا همین حرفا رو بارش کنند

خدایا عاشقتم،جز خودم ازت هیچ گله ای ندارم

وای من با این دسته کاری ندارم اصلا، حق با شماستولی تو همین سایت خیلی از دانشجوهای معلم رو دیدم که تو ...

میدونی حقوق کمه درسته برا همه همینه بقیه شغل ها هم همینه متاسفانه  حتی همون ناخن کار کراتین کار و..که میگن پولداره بخدا تهش اینقد هم نمی‌مونه چون هزینه مواد و اجاره و میشه کلا بنظرم همینم غنیمته

بیخود میکنن میگن نریدمعلمی از حسادتشونه که میگن نرید ولی خوب معلمام بااین حقوق هیچکاری نمیتونن بکنن

ببین آره حقوقش کمه بخدا بقیه کارای کارمندی هم کنه ولی  به هرحال دستت تو جیبت هست